Pronašli smo jednostavan trik koji pospešuje volumen u kosi i pri visokim temperaturama
Pronašli smo jednostavan trik koji pospešuje volumen u kosi i pri visokim temperaturama

Pronašli smo jednostavan trik koji pospešuje volumen u kosi i pri visokim temperaturama

Kako visoke temperature utiču na odabir odevnih kombinacija, s obzirom na to da se ove sezone odlučujemo za koralnu kolor paletu, zelene kupaće kostime kao i čipkane suknje, istao tako provociraju izgled naše frizure. Leti preovladava vlaga, te isfenirana kosa gotovo i da ne opstaje. A talase odlučujemo da pravimo bez viška toplote, kako bi kosu najradije ostavili da se prirodno osuši. Pronašli smo proizvode koji štite kosu od vlage i takozvanog freeze efkta, a ša je sa volumenom?

Jedna od najzahtevnijih komponenti koja preti da uništi našu frizuru jeste nehidrirana kosa koja pati od visokih temperatura, kao i ona bez volumena. Stoga, pronašli smo jednostavan trik kojim možete pospešiti volumen u kosi čak i pri visokim temperaturama.

Volume baby


Kada govorimo o volumenu, činjenica je da da on našu kosu čini bujnijomi i donosi joj skluplji izgled. Bujna kosa jeste ona koju ćemo najpre staviti u kategoriju zdrave vlasi, te je težnja ka volumenu i više nego jasna. Kako apsolutni hair goals predstavljaju Viktorijini anđeli i njihov ikonični blow out, volemen predstavlja baš onu stavku koja je pomenutu frizuru učinila toliko poželjnom. Naravno, ukoliko vaša kosa nije prirodno gusta, frizura sa takozvanim layers finesama može doprineti njenoj bujnosti.

No, kako se ovog puta ne šišamo već favorizujemo kosu onakva kakva je, donosimo brzi trik za podizanje volumena u kosi koji opstaje i pri visokim temperaturama.

Hair from our dreams


No, sada je došlo vreme da volumen u kosi podignemo kroz pet minuta.

Prvi korak bio bi da već osušenu i stilizovanu kosu u njenim korenima očešljate češljem na čije ćete zubce naprskati lak za kosu. Izbor laka je potpuno individualan, samo je bitno da bude neki kojim lako možete manipulisati. Zatim, potrebno je staviti elastičnu traku za kosu, i preko nje takođe naprskati još malo laka. Sada na red nastupa feniranje. Potrebno je da deo koje koji ste obogatili sperejem za kosu na dav- tri minuta isfenirate. Kada skinete traku, vaša kosa će biti prirodno bujna i puna volumena. A dobra frizura je sve što nam je bilo potrebno u vrelim letnjim danima.

Učitati još
Zatvori