7 savršenih: Komadi od bele čipke
7 savršenih: Komadi od bele čipke

7 savršenih: Komadi od bele čipke

Kako smo ove nedelje, na 40+ stepeni, zvanično dočekali prvi dan leta – vreme je da naš garderober (isto zvanično) uskladimo sa aktuelnim godišnjim dobom.

Komadi od bele čipke vesnici su prave letnje atmosfere, a mi smo (pametno) birali fotografije koje će vas inspirisati da ovaj materijal naučite da kombinujete kako za dan, tako i za noć.

U ovonedeljnoj rubrici “7 savršenih” u fokusu su stilski potpuno različiti komadi od bele čipke koji će, bez dileme, oplemeniti vaše summer kombinacije.

”Summertime, and livin’ is easy.”

From cute to punk

Prednost bele čipke je ta što lako može stilski da se transformiše, u zavisnosti od komada koji čine ostatak autfita. Odevni predmeti od bele čipke mogu asocirati na romantiku, mogu istaći nečiji seksepil, dok istovremeno mogu da probude vašu inner punk princess energiju – sve zavisi kako želite da ih (ove sezone) stilizujete.

Hanna Schonberg igra na letnju romantiku, dok Livia belu čipku kombinuje uz crnu kožu i kaubojske čizme. Upravo na ova dva primera možemo steći utisak koliki stilski varijabilitet ovaj materijal može da pruži, a na vama je da ga kombinujet u skladu sa prilikom i ličnim modnim preferencijama.

7 savršenih: Komadi od bele čipke

Nakon što smo utvrdili na koje sve načine možemo da nosimo komade od bele čipke ove sezone – bacamo se u akciju potrage za istim. Journal modni sektor ove sezone glasa za midi suknju, kako je ovo komad odeće apsolutni pobednik naših inspo fotografija. Ukoliko ste ljubitelj setova Zara ima sjajan komplet koji čine top i pantalone, a ukoliko želite da rekreirate look koji je Bella Hadid nosila za potrebe promocije svojih parfema proletos u Njujorku – glasamo za midi Nicholas haljinu.

Dobar twist uvek dolazi miksovanjem bele čipke i crnih odevnih komada – ogrnite svoj omiljeni crni sako preko inicijalne kombinacije i uputite se u letnju (modnu) noć.

Foto: Zara, Mango, Bershka, Farfetch, Instagram / @mollyddickson / @chloelecareux / @hannahschonberg / @livia

Učitati još
Zatvori