Viralni Fenty Beauty sjaj za usne treba da se nađe u vašoj makeup kolekciji
Viralni Fenty Beauty sjaj za usne treba da se nađe u vašoj makeup kolekciji

Viralni Fenty Beauty sjaj za usne treba da se
nađe u vašoj makeup kolekciji

Kada vidimo dobro istaknute usne, svi odmah poželimo da saznamo koji beauty proizvodi su iskorišćeni za kreiranje takvog izgleda usana. Najmanje dva proizvoda odgovorna su za savršenu lip combo. Dobra olovka ne može proći bez dobrog sjaja za usne. Tako smo nedavno odlučili da saznamo koje proizvode Rosalia koristi za njenu ultimativnu nude gloos lip combo. Ovakav izgled usana je go to izbor kada želimo da naš no-make-up-make-up look naglasimo.  Sjajni efekat punih usana Rosalía postiže sa svega četiri proizvoda. Ipak vaše usne mogu za tren postati vizuelno veće ukoliko posedujete jedan beauty proizvod u vašoj makeup kolekciji. Sjaj za usne brenda Fenty Beauty, imenovan Gloss Bomb u nijansi Fuchsia Flex je postao viralan na društvenim mrežama. I to sa dobim razlogom.

Fenty Beauty je Rihannin najunosniji biznis up to date, a nakon njegovog velikog uspeha porodica se proširila i na Fenty Skin (čije je novo zaštitno lice niko drugi nego – Asap Rocky). Rihanna nas je definitivno kupila njenom double gloss metodom, koja se zasniva na zapravo običnoj, ustaljenoj tehnici kombinovanja dva proizvoda za usne kako bi one izgledale hidrirano, puno i senzualno. Tako je uspela da uveže dva proizvoda gorepomenutih sestrinskih brendova, Fenty Beauty i Fenty Skin. Ipak, za Glass Bomb Fuschia Flex sjaj za usne joj nije bio potreban nijedan marketinški trik. It practically sells itself.

Glass Bomb Fuchsia Flex

Ukoliko ste ljubitelji Viva Magente, boje koja je obeležila prethodnu godinu, ovaj sjaj za usne je pravi izbor za vas. Fenty Beauty Gloss Bomb u nijansi Fuchsia Flex na prvi pogled može izazvati nepoverenje zbog svoje intenzivne nijanse. Ipak, jednom kada se nanese na usne, njegova boja se savršeno uklapa sa prirodnom bojom usana, naglašavajući ih upravo onoliko koliko je to potrebno. Brojni zadovoljni korisnici ovaj sjaj kombinuju sa različitim olovkama za usne, od braon do burgundy nijansi.

GLOSS BOMB UNIVERSAL LIP LUMINIZER - Fuchsia Flex
GLOSS BOMB UNIVERSAL LIP LUMINIZER - Fuchsia Flex

Foto: Instagram @fentybeauty/ Fenty Beauty

Učitati još
Zatvori