Devil hair is a bad girl thing i ovaj trend shvaćen je bukvalno
Devil hair is a bad girl thing i ovaj trend shvaćen je bukvalno

Devil hair is a bad girl thing i ovaj
trend shvaćen je bukvalno

Villain fashion era je u punom jeku i njen uticaj ne jenjava ni sa pojavom drugih mejnstrim oblika modnog poimanja stvarnosti. Čak bismo mogli da tvrdimo da na modne zlikovce ne utiče nijedan aktuelni talas, osim eventualno naizgled nepromišeni potezi Kanye Westa i njegove dvojnice Biance Censori. Bilo kako bilo, svaki autfit nastoji da pronađe svog beauty saveznika koji će ga pratiti u stopu. Makeup look koji propagiraju izvorni hypebeast pobornici ističe ajlajner kao glavnu komponentu svakog izdanja i to onaj odvažni. Oštrih ivica i naglašenih linija. Shodno tome, ostala je još jedna nepopunjena rubrika, a to je frizura. Šta spada u villain hair kategoriju – vreme je da saznate.

Villain hair is a bad girl thing – ali bukvalno

Dok se modni izražaj oslanja na filozofsku definiciju villain fashion izgleda, beauty zajednica je umnogome doslednija. Naime, villain hair trend odnosi se na postizanje frizure koja u nama budi đavolice. Stilske, naravno. Dva pramena pretvorili smo u male rogove i još dublje zakoračili na tamnu stranu vizuelnih manifestacija koji u ovom slučaju negiraju ideološku pozadinu onoga što predstavljamo svojim izgledom.

Prve znake ovog trenda pronašli smo u martovskoj naslovnici holandskog izdanja magazina Vogue. Na iznenađenje svih nas, Gigi Hadid pojavila se na cover-u sa tamnom kosom i malim rogovima. Iza fotografije stoji genijalna Alana O’Herlihy.

How to: Villain hair

Nije lako biti modni zlikovac i antipod svemu dosadašnjem što smo poznavali kada je modna scena u pitanju, a nije lako ni postići željeni izgled koji uključuje pravljenje rogova od pramena kose. Victoria Sharp je doktorirala nekonvencionalne frizure, te ukoliko se odlučite da isprobate ovaj look kod kuće u nastavku teksta nalazi se step by step video koji će vam pomoći da uskočite u villain hair trend.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori