Third day hair: Predlozi frizura kada nemate vremena da operete kosu
Third day hair: Predlozi frizura kada nemate vremena da operete kosu

Third day hair: Predlozi frizura kada
nemate vremena da operete kosu

Dobro je poznato da pranje kose zahteva ozbiljno planiranje. Naizgled jednostavan proces zakomplikuje se kada shvatimo da ujutru idemo u teretanu, pa kosu ne možemo prati večeras, a sutra uveče planiramo izlazak pa – da li da je peremo pre ili posle izlaska? No, tada će već biti nedelja, a onda nam kosa neće biti čista za ponedeljak i odlazak na posao. Sa druge strane, neće biti ni spremna za pranje, a onda nas u ponedeljak uveče opet čeka trening. I tako ukrug. Pritom, ovo predstavlja tek jednostavniji slučaj situacije. Zamislite tek kada uvrstimo druge faktore, poput toga da nam je potrebno određeno vreme da bismo kosu osušile, što znači da je ne možemo prati tek u bilo koje doba dana. I tako dalje, i tako dalje…

Šta kada ipak ne opremo kosu

Desi se često da pri ovako komplikovanim računicama napravimo i lošu procenu. Osim toga, neretko loše procenimo pa ne operemo kosu pred spavanje, a onda ujutru shvatimo da ipak ne možemo izaći iz kuće tek tako. Verovatno najčešća odluka koju onda donosimo jeste da kosu vežemo u rep ili punđu. Sleek bun – i sve varijacije na njenu temu – tada su nepogrešiv izbor. No, šta ako želite da kosu stilizujete drugačije?

Ovo su naši predlozi frizura koje biste mogli da probate. Osim što su jednostavne i ne oduzimaju previše vremena, obećavamo da su u skladu sa poslednjim trendovima.

Punđa i kikice

Učitati još
Zatvori