Beauty trick: Kako postići savršenu zalizanu punđu svaki put
Beauty trick: Kako postići savršenu zalizanu punđu svaki put

Beauty trick: Kako postići savršenu
zalizanu punđu svaki put

Stalno su nam oči širom otvorene za bilo koji make-up ili beauty trick koji će nam život učiniti that much easier. Ovaj put pronašli smo mali savet kako na jednostavan način naše zalizane punđe mogu da izgledaju besprekorno baš svaki put.

Jedno vreme omiljena frizura Hailey Bieber, ali zauvek ona po kojoj je nama prepoznatljiva, sa razlogom je favorit mnogih. Savršena je za sve fanove classy minimalističkog izgleda, ili lenje devojke koje znaju da je ova frizura najlakši način da stvore utisak utrošenog vremena za sređivanje. Ne brinite, ovde ne osuđujemo, štaviše, u tome smo sa vama.

@jenniferfisherjewelry
@beautygangfr

Journal beauty trick: Zalizana punđa

Ako ste samoprozvani ljubitelji clean girl estetike, onda smo sigurni da već imate svoje metode za postizanje ovog izgleda. Međutim, nikad ne škodi da probamo po koji novi trik koji pokupimo usput, pogotovo kad je ovoliko jednostavan. Sve što vam je potrebno jesu čista četkica za zube (koju ćete koristiti isključivo u ove svrhe) ili čist štapić za obrve/trepavice i najbitniji deo – vosak za kosu.

Ovaj put preskočite klasičan lak za kosu u spreju koji često ostavlja tvrd osećaj na kosi, i zaližite ivice kao i sve dlačice koje su pobegle iz punđe voskom. Vosak je taj koji će se postarati da vaša zalizana punđa svaki put ispadne savršeno, i da svaka dlaka uvek ostane na svom mestu. The best part? Vosak je izuzetno lak za manipulisanje. Imate mnogo više prostora za manevrisanje njime bez stegnutog osećaja koji ostavlja lak u spreju.

Gde možemo da ga nađemo?

Mi smo pronašli tri voska za kosu u Lilly Drogerijama koji će savršeno poslužiti za ovaj jednostavan beauty trick.

Taft vosak za kosu Power
TAFT vosak za kosu Coconut
Taft Creative look Modelling Wax Extra Strong vosak za oblikovanje kose

Foto: Lilly Drogerie, Instagram

Učitati još
Zatvori