Novi trend daje klasičnoj bob frizuri dodatan volumen – evo o čemu je reč
Novi trend daje klasičnoj bob frizuri dodatan volumen – evo o čemu je reč

Novi trend daje klasičnoj bob frizuri dodatan volumen – evo o čemu je reč

Smena godišnjih doba neminovno dovodi do smene kako modnih, tako i beauty trendova. Međutim, s dolaskom jeseni, ne samo što se uspotavljaju drugačija pravila igre, već je septembar bespogovorno sinonim za nove početke. Tako su recimo Nedelje mode, koje se odigravaju upravo u tom periodu, najznačajnija referenca kada su u pitanju nagoveštaji trendova za narednu godinu. Upravo zbog toga, sve što se plasira u vreme fall/winter sezone najverovatnije će biti aktuelno tokom cele godine, te nam preostaje da pažljivo hvatamo beleške. Crveni tonovi će dominirati ove jeseni i u sferi modne i beauty industrije, a koji se to trendovi nameću kada je u pitanju haistyle rubrika? Mi kažemo – plush bob.

Nakon što smo francuski bob zamenili onim italijanskim i zapostavili oštre forme prebacujući fokus na razbarušeni efekat, vreme je da saznamo koji je to aktuelni način stilizovanje ove chic frizure. Plush bob je trend koji klasičnoj bob frizuri daje drastično veći volumen. Ovakav izgled doprineće da izgledate moćno sa dozom 90s blowout efektka. S obzirom na to da nas ove jeseni očekuje ekspanzija formal wear stila i naglašenih komada, plush bob je frizura koja će se savršeno uklopiti u predstojeću modnu eru.

Tips&Tricks: Kako stilizovati plush bob frizuru

Poput klasične bob frizure i njena naglašenija verzija ima nekoliko načina stilizovanja. I svaki priča priču za sebe. Naime, plush bob možete da nosite sa razdeljkom u sredini ili pak sa strane. Važno je jedino obratiti pažnju prilikom feniranja i samom korenu dati upravo taj „plush“efekat. Takođe, ovaj naglašeni bob može da bude ravan sa blago uvijenim krajevima, kao i talasast ili potpuno kovrdžav.

Plush bob frizura fokus stavlja na stilizovanje kose, manje nego na samo oblikovanje prilikom šišanja. Upravo zbog toga volumizirani efekat kose možete da postignete bilo da je u pitanju French ili Italian bob.

U nastavku teksta pronađite how to video i rekreirajte ovaj look.

Foto: Inatagram

Učitati još
Zatvori