Journal finds: Drogerijski losioni za samopotamnjivanje
Journal finds: Drogerijski losioni za samopotamnjivanje

Journal finds: Drogerijski losioni
za samopotamnjivanje

Da li vam je prva pomisao na samopotamnjivanje neujednačena koža i neprirodan ten koji je vidno došao iz boce? Danas, razbijamo ovu ideju i govorimo kako postići ten bez sunca na pravi način. Ukoliko ste početnici u ovoj praksi, donosimo razloge zašto bi upravo losioni za samopotamnjivanje mogli da budu idealno rešenje za vas, kao i naš izbor losiona koje smo pronašli u drogerijama

Losioni vs pene za samopotamnjivanje

Ono što možda najčešće viđamo, odakle potencijalno i bilo kakve predrasude prema ovoj praksi, jesu pene za samopotamnjivanje. To, doduše, ne znači da one takođe nisu odlični proizvodi koji daju dobre rezultate. Štaviše, ukoliko znate kako da ih koristite, mogu da daju besprekoran izgled preplanule kože. Međutim, losioni ipak imaju neke prednosti zbog kojih ih smatramo beginner friendly.

Losioni za samopotamnjivanje su postepeni vid dobijanja tena, što znači da je potrebno nekoliko dana dok ne dobijete željene rezultate. Međutim, upravo ovo je razlog zašto greškom nećete “preterati” i dobiti neprirodan ten, umesto suptilne i zdravo preplanule kože.

Osim što daju ujednačen izgled tena, losioni su hranljivi su i negujući za vašu kožu, za razliku od pene. Upravo zbog toga oni mogu biti idealan izbor za one sa suvom ili osetljivijom kožom.

U prilogu pogledajte koje losione za samopotamnjivanje smo pronašli u drogerijama. 

Journal finds: Proizvodi za samopotamnjivanje

ziaja Losion za samopotamnjivanje cupuacu
ziaja Losion za samopotamnjivanje - subtle bronze
Nivea Losion za samopotamnjivanje
bioten Losion za samopotamnjivanje - SUMMER LOOK
biobaza Losion za samotamnjenje
Sunkissed losion za samopotamnjivanje Light-Medium

Foto: Instagram, DM, Lilly Drogerie

Učitati još
Zatvori