Oskar beauty look Emme Stone je ultimativni prolećni make-up izgled koji rekreiramo
Oskar beauty look Emme Stone je ultimativni prolećni make-up izgled koji rekreiramo

Oskar beauty look Emme Stone je ultimativni prolećni make-up izgled koji rekreiramo

Dodela Oskar nagrada možda jeste prošla, ali ne i razgovori o jednom naročitom momentu te večeri. Ne, ne mislimo na Ryana Goslinga i njegovu sada već ikoničnu izvedbu pesme I’m Just Ken, ali ima veze sa njegovom La La Land koleginicom, Miom Emmom Stone. Kako već znamo da su Oskar nagrade modno isto koliko i kulturno dešavanje, diskusije o najboljim (ili najgorim) modnim i beauty momentima te večeri nastavljaju se dugo nakon što su nagrade uručene. Beauty look Emme Stone postao je opsesija online beauty zajednice, a mi tvrdimo da je u pitanju ultimativni make-up izgled predstojećeg proleća.

The name behind the look 

Kako smo dobro upoznati sa sklapanjem partnerstva poznatih ličnosti i naših omiljenih beauty brendova, naročito kada su u pitanju pripreme za važan događaj poput dodele Oskar nagrada, jedno posebno ime stoji iza celog make-up izgleda Emme Stone te večeri. Celebrity šminkerka Rachel Goodwin, koja je neretko zaslužna za red carpet izdanja Emme Stone, podelila je detalje make-up izgleda dobitnice Best Actress nagrade, a ceo look je bio potpisan imenom Charlotte Tilbury.

How to: Emma Stone Oscars glam 

Sa razlogom su beauty fanatici (uključujući i nas) poludeli za make-up izgledom Emme Stone, a razlog leži u tome što smatramo da je ovaj beauty look vesnik proleća koji smo nestrpljivo čekali. Besprekoran ten i boja kajsije svakako su glavni elementi ovog make-up izgleda, a glavni momenat svakako pripao je usnama.

U nastavku pogledajte na koji način beauty kreatorka Lila Childs rekreira ovaj izgled, a mi donosimo drogerijske proizvode pomoću kojih ćete moći da postignete peachy usne Emme Stone.

@lilachilds

Replying to @hurricanetortilla97 Emma Stone Oscar 2024 makeup tutorial! Makeup by the lovely @RachelGoodwinMakeup ! #emmastone #emmastoneoscars #emmastoneoscars2024 #emmastoneoscarsmakeup #poorthings #bellabaxter #oscars2024 #oscarsredcarpet #oscarsmakeup #oscars #redcarpetglam

♬ original sound - Lila

Predlog proizvoda

aura OLOVKA ZA USNE CLASSIC 155 COCOA LIPS
aura RUŽ ZA USNE CLASSIC MATTE 155 COCOA LIPS
Učitati još
Zatvori