Nova tehnika šminkanja za postizanje ‘Sleepy Eyes’ efekta
Nova tehnika šminkanja za postizanje ‘Sleepy Eyes’ efekta

Nova tehnika šminkanja za postizanje
‘Sleepy Eyes’ efekta

Godinama pokušavamo da sakrijemo tragove neispavanosti, da pokrijemo tamne podočnjake i otvorimo oči raznim tehnikama šminkanja. Kako u današnje vreme sve radimo naopako, tako nam stižu i novi trendovi koji se u potpunosti kose sa svim dosadašnjim navikama kada je pitanju naša beauty rutina. Nakon atraktivnih siren eyesstigao nam je još jedan look koji ističe upravo sleepy eyes izgled.

Platforma Tik Tok nam je neiscrpna inspiracija kada govorimo o novim beauty trikovima i trendy look-ovima. Tehnika koja nam omogućava sleepy eyes izgled preplavila je ovu društvenu mrežu, te smo pronašli devojke koje su savršeno vizuelno predstavile izgled nenaspavanih lutkica.

Međutim, da bi nešto zaista postalo trend potrebno je da se pojavi i van društvenih platformi i pronađe put do visoke mode. Sleepy eyes tehniku šminkanja pronašli smo na editorijalnim fotografijama Emme Camberlain za magazin Vanity Fair.

@emmachamberlain

Emma Camberlain važi sa ultimativnu kul devojku čiji vizuelni identitet weird girl estetike rekreiraju devojčice širom sveta. Prema tome, verujemo da ni ovaj beauty trend neće proći nezapaženo.

@emmachamberlain
@emmachamberlain

U nastavku teksta pogledajte na koji način možete da postignete popularan sleepy eyes look sa samo tri proizvoda.

Photo credits: Tik Tok (screenshot), Instagram

Učitati još
Zatvori