Siren eyes trend koji će osloboditi vašu mračnu ženstvenu energiju
Siren eyes trend koji će osloboditi vašu mračnu ženstvenu energiju

Siren eyes trend koji će osloboditi vašu
mračnu ženstvenu energiju

Good girls step aside, došlo je vreme da budemo podmukle. Ili jednostavno probudite mračnu energiju u vama i pridružite se našoj (ne tako) dobroj strani. Najnovija pomama trenutno na društvenim mrežama, upravo je ona koja nas čini da budemo malčice bezobrazne. Siren eyes trend obećava da će zavesti čovekovu dušu dok ne bude potpuno vaša. Imamo vašu pažnju? Dakle, da nastavimo.

She’s a maneater!

Ovaj fenomen zahteva od nas da stvorimo svoju novu, mračniju, hiper-ženstvenu dvojnu ličnost, kojoj manipulativna priroda leži u samoj suštini. Diskurs o siren arhetipu žene započet je na TikToku analizirajući šta je ono što čini žene poput Alexe Demie toliko zagonetne i privlačne. Odgovor leži u misteriji i nepristupačnosti pažljivo skrojene persone koja inkapsulira Marilyn Monroe fantaziju tihe, zavodljive lepotice.

Podignite obrve, opustite pogled i suzite oči, zatim blago otvorite usta kao da ste na pola uzdaha. Česititamo, savladali ste najvažniji deo ovog trenda. Sada crpite moć svoje mračne ženstvenosti i dobijate od ljudi tačno ono što želite, baš svaki put. Sounds good, doesn’t it?

Ovaj trend mnogo je više od običnog novog trenda šminke – sve je u vašem samouverenom pogledu i stavu. Međutim, postoji i nekoliko prečica kako iz sebe izmamiti ono najpoželjnije, podmuklo. Siren eyes make-up look pomoći će vam u ovom zadatku.

How to: Siren Eyes

Postići siren eyes make-up look lakše je nego što izgleda. Bilo kakva zavodljiva šminka koja oku daje produžen, mačkasti izgled dovoljna je da slomi par srca svakim pogledom. Za samu senku dovoljno je da imate jednu svetliju bež, tamnu braon, i crnu nijansu. Međutim, čak ni sve to nije neophodno, jer je jedini ključan zadatak ove šminke izdužiti izgled očiju. To se može postići i senkom, crnim ajlajnerom ili prostim razmazivanjem crne olovke za oči. Šminka vam može biti i jednostavna, i komplikovana, koliko god vi to želite. Najvažnije je samo da pronađete izgled koji čini vas da se osećate najprivlačnije.

Predlozi proizvoda

Ukoliko potrebne proizvode ne možete već naći u vašim neseserima za šminku, mi ćemo vam olakšati slučaj. Izabrali smo nekoliko proizvoda iz Jasmin parfimerije koji će vam savršeno pomoći da postignete siren eye make-up. 

Senke za oči

Pupa Vamp Matt Eyeshadow
Pupa Vamp Matt Eyeshadow
Pupa Vamp Matt Eyeshadow
Artdeco Eyeshadow 503
Artdeco Eyeshadow 524
Artdeco Eyeshadow 551

Ajlajneri

Lancome Lash Idole Liner
Diego Dalla Palma Semipermanent Eye Liner Long Lasting 41
Pupa Vamp Stylo Liner 100

Olovke za oči

Estee Lauder Double Wear Eye Gel Pencil
Diego Dalla Palma Eye Pencil
Pupa Multiplay Triple Purpose Eye Pencil 009

Foto: Instagram, Jasmin Parfimerija

Učitati još
Zatvori