Pronašli smo najbolje drogerijske maskare
Pronašli smo najbolje drogerijske maskare

Pronašli smo najbolje drogerijske maskare

Maskara – uvek prva na must have listi beauty proizvoda. Izbor dobre maskare je kao izbor savršenog saveznika u okviru svakodnevne beauty rutine. Kada niste raspoloženi za celokupnu make-up rutinu, dovoljno je da nanesete ovaj beauty proizvod, i već će lice dobiti drugačiji izgled. Uz dobar odabir maskare, teško da će vaše oči ostati neprimećene. Osim što pruža intenzivnu crnu boju koja definiše oblik očiju, maskara dodaje volumen i gustinu trepavicama, pružajući im zavodljiv izgled. Najbolja stvar od svega je da je širok spektar istih, i da ne morate da potrošite dosta novca za dobru maskaru. Mi vam donosimo spisak najboljih drogerijskih maskara koji daju savršen oblik vašim trepavicama.

Maybelline New York Lash Sensational

Maybelline je opisuje kao maskaru koja poseduje jedinstvenu četkicu koja sa svežom tečnom formulom zahvata i daje volumen trepavicama od korena do vrha. I to je potpuno tačno. Jedna od najprodavanjih maskara na našem tržištu dolazi u crnoj i burgundy nijansi. Njen adut je blago zaobljena četkica koji trepavicama pruža efekat takozvane lepeze. Mi smo testirali obe nijanse, i definitivno preporučujemo crnu za tamnije devojke, a burgundy varijantu za svetlije (sa vama smo podelili i beauty trick kako da braon maskarom istaknete oči.)

Maybelline New York Sky High

Maybelline’s Lash Sensational Sky High maskara ne spada u kategoriju laganih, ni onih koje su guste sadržine. Savršeno je izbalansirana. U samo jednom sloju primetno  produži i podigne trepavice. Štapić je napravljen od plastike sa šiljcima, a ne od čekinja, za koje verujemo da doprinose ultra definisanoj prirodi maskare koja se lako nanosi. Uz to, štapić je veoma fleksibilan.

Maybelline New York Sky High

L’Oréal Paris Pro XXL Lift 

L’Oreal Paris tvrdi da dvostepena maskara sa duplim krajevima, koja je takođe sadrži pro-keratin, omogućava intenzivan volumen i podizanje trepavica poput onih koje imate kada se vratite iz salona. Da, mislimo na tretman lash lifting. Jedan kraj maskare ima ravnu četkicu, koja obećava do 17 puta deblje trepavice, a drugi je zakrivljen za efekat podizanja.

L’Oréal Paris telescopic

Kada smo primetili popularnost ove maskare, sa preko milion pregleda na TikToku, pomislili smo da za to mora postojati dobar razlog. I nismo pogrešili. Ukoliko je vaš glavni cilj zapanjujuća dužina, ne možete pogrešiti sa L’Orealovom teleskopskom maskarom. Iako na prvi pogled njena četkica deluje izuzetno tanko, ne dajte da vas to prevari. Njena moć izvlačenja dužine trepavica je ogromna. Jednom kada prođete istom kroz vaše trepavice, razumećete ceo hype.

 

Essence Lash Princess False Lash Effect

Kako joj i samo ime kaže, ova maskara daje efekat veštačkih trepavica. Pre nego pomislite da je to samo jedan klasični marketinški slogan kome ne bi trebalo verovati, jer njena cena govori suprotno – sačekajte. Isprobajte je. Ova maskara je dokaz da zapravo možemo dobiti dobar proizvod za koji ne moramo da potrošimo dosta novca. Vaše trepavice će izgledati duže, punije i odvojene, bez grumuljica.

Foto: Instagram @wolfiecindy/ Lilly

Učitati još
Zatvori