Beauty trick: Braon maskare za posebno isticanje očiju
Beauty trick: Braon maskare za posebno isticanje očiju

Beauty trick: Braon maskare za
posebno isticanje očiju

Lepo je imati svakodnevnu make-up rutinu za koju znamo da je dobra i na koju se uvek oslanjamo, međutim, ne smemo da dozvolimo sebi da šminka za nas izgubi efekat zabave. Na kraju krajeva, osim što nam služi da se osećamo dobro, ona nam služi za eksperimentisanje i igru. Zato, danas donosimo još jedan beauty trick i pričamo o tome zašto su bordo i braon maskare najbolji način da unesete malo promene u vašu svakodnevnu šminku, i na poseban način dovedete vaše oči do izražaja.

@minazibayibeauty
@minazibayibeauty

Braon maskara vs crna maskara

Verovatno ste bezbroj puta do sada čuli da crnu maskaru ne treba da koriste oni sa plavom ili svetlijom kosom, kako ne bi delovalo previše neprirodno. Međutim, mi nismo od tog mišljenja. Crna maskara svakako da ima posebno mesto u našem srcu, i gotovo je uvek nepogrešivi izbor koje god boje kose ili očiju vi bili. Ali, maskare u boji mogu biti izuzetan način da naglasite vaše oči na potpuno drugačiji način. Isto kao što određene boje senke dovode određene boje očiju do izražaja, isti efekat imaju maskare u boji.

Konkretno braon maskare su one koje se najviše slažu sa najrazličitijim bojama očiju i čine da ih posebno naglasi. Braon i bordo su komplementarne boje zelenoj, pa su odličan odabir za one sa zelenim nijansama očiju. Plava boja je blizu zelenoj na krugu boja, pa će se isto tako plave oči savršeno istaći braon maskarom. Naravno, postoji li boja koju dovodi braon oči do izražaja kao što je to bordo? Različite kombinacije bordo nijasni već vešto koristimo u paru sa braon očima, ali je sada vreme da ovaj trik iskoristimo i u vidu maskare.

Predlog proizvoda

Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up Lashes Volumizing & Lengthening Mascara
Maybelline New York Lash Sensational maskara Burgundy
Diorshow 24h Buildable Volume Mascara

Foto. Instagram, Sephora, Lilly Drogerie

Učitati još
Zatvori