Monroe bob je novi način na koji stilizujemo kratku kosu ove sezone
Monroe bob je novi način na koji stilizujemo kratku kosu ove sezone

Monroe bob je novi način na koji
stilizujemo kratku kosu ove sezone

Kako smo u proteklom periodu svedoci hiljadu i jednog načina na koji naše omiljene it devojke nose bob, jedno je sigurno – it’s a bob summer. Dok je roze bob Kim Kardashian po našem mišljenju i dalje samo slučaj nesrećnih okolnosti, druge poznate ličnosti su ipak uživale u hydro bob trendu. Međutim, there’s a new kid on the blok. Monroe bob je novi način kako stilizujemo kratku kosu ovog leta, a mi donosimo sve što je potrebno da znate o ovom hairstyle trendu.

Channeling our inner Monroe

Kao što samo ime ovog trenda sugeriše, u pitanju je frizura nalik onoj koju je nosila neponovljiva Marilyn Monroe. Naravno, njene kratke plave lokne bile su znatno više strukturisane, a mi samo jurimo njen prepoznatljiv glamurozni vibe.

Privlačnost ove frizure leži naročito u njenom volumenu, ali i načinu na koji je kosa stilizovana. Dok druge bob frizure zalizujemo ili strateški sklanjamo iza uveta, monroe bob ima dozu prefinjenosti koja dolazi njenim oblikom. Ona je puna volumena i „neuredno“ (ali zapravo vrlo pažljivo) stilizovana, i zavodljivo pada preko našeg lica. Malo jači side part će nam biti idealan razdeljak za ovaj izgled, koji će dodatno ženstvenom izgledu ove frizure.

Monroe bob: Kako stilizujemo kratku kosu ove sezone

Kao što je to neretko slučaj, stilizovanje kratke kose obično podrazumeva posedovanje veštine i spretnost sa četkom i fenom. Upravo zbog toga, mnogi se upućuju u frizerske stolice, a monroe bob je savršen inspo koji možete sačuvati za sledeću posetu. Međutim, ako ste ipak od onih koji su spretni u stilizovanju sopstvene kose, velika okrugla četka, vikleri i dobar lak za kosu biće vaši najbolji saveznici.

Kako je lak za kosu koji će držati maskimalan volumen celog dana imperativ, bacili smo se u potragu. Stoga, u nastavku donosimo jake lakove za kosu koji ujedno obećavaju dodatan volumen.

Journal finds: Ekstra volumen lakovi za kosu

Učitati još
Zatvori