Maskare u boji postaju sve popularnije – imamo spisak najboljih
Maskare u boji postaju sve popularnije – imamo spisak najboljih

Maskare u boji postaju sve popularnije
– imamo spisak najboljih

Već smo najavili ultimativni comeback plave maskare, međutim, to nije kraj šarenim trepavicama koje ćemo viđati predstojeće sezone. Štaviše, naše skromno predviđanje kreće se u pravcu maskare u boji koja je prvobitno najavljena kao veliki jesenji trend, da bi istaknute Nedelje mode ozvaničile status šarenih trepavica i zakazala njihovu vladavinu za sezonu Spring/Summer 24.

Verujte nam kada kažemo, maskara u boji je zastrašujuća samo u teoriji.

maskara u boji
maskara u boji

Ljubičasta

Ljubičasta maskara je odličan izbor za gotovo bilo koju boju očiju. Bogata ljubičasta boja naročito je komplementarna očima koje sadrže nijanse žute u sebi. Dakle, različite zelene ili svetlo smeđe nijanse očiju. Međutim, na sasvim drugačiji način ima mogućnost da istakne hladnije nijanse očiju poput plavih ili sivih očiju koje će samo učiniti dodatno oštrijim. U prevodu, niko neće pogrešiti.

Roze

U pitanju je još jedan univerzalno komplementaran izbor, stoga će ovaj proizvod biti odličan odabir bilo da su u pitanju braon, zelene ili plave oči. Pravila su gotovo ista kao za bordo maskare, stoga nije iznenađujuće da ćemo baš roze maskare viđati ovog proleća. Ova boja maskare savršena je za upotpunjavanje all pink eyeshadow izgleda, isto koliko će i najjednostavniji clean make-up look odvesti na sledeći nivo.

Zelena

Iako naizgled izuzetno ekscentrična boja, zelena maskara može biti vrlo suptilna na očima. Tamno zelena nijansa maskare savršeno ide u paru sa smeđim ili tamo braon očima, i ističe ih poput nijedne druge. Naš najbolji savet jeste da zelenu maskaru uparite sa braon smokey senkom kako biste postigli posebno dramatičan (ali nosiv) izgled na očima.

Journal tip!

Postoji način da svaku od ovih varijanti učinite izuzetno nosivom u vašoj svakodnevnoj make-up rutini. U tom slučaju, ukoliko želite suptilniji izgled oka, maskara u boji činiće samo dodatni wow efekat.

Ono što je najpre potrebno da uradite jeste da standardnom crnom maskarom postignete željeni izgled i volumen trepavica kao što biste to inače uradili. Potom, pređete trepavice odabranom maskarom u boji. Na taj način, maskara će biti dovoljno vidljiva samo onoliko koliko je potrebno da unese malo dodatne boje u celokupan izgled, i učini vaš make-up utoliko zanimljivijim.

U nastavku pogledajte koje maskare u boji smo mi izdvojili.

Journal finds: Maskare u boji

maskara u boji
soda UNICORN MASCARA - purple rain
maskara u boji
shiseido ControlledChaos MascaraInk - violet vibe
maskara u boji
soda UNICORN MASCARA - pink clouds
maskara u boji
Pat McGrath DARK STAR Mascara Star Wars™ Edition - pink mystique
maskara u boji
shiseido ControlledChaos MascaraInk - emerald energy
maskara u boji
soda UNICORN MASCARA - fresh grass
RELOVE
RELOVE
Maybelline New York Falsies Lash
golden rose
golden rose

Foto: Instagram, IMAX, Soda, Pat McGrath Labs, Shiseido, RELOVE

Učitati još
Zatvori