Lip cuffing technique: Kako konturišemo usne vol.2
Lip cuffing technique: Kako konturišemo usne vol.2

Lip cuffing technique: Kako
konturišemo usne vol.2

Ovog leta smo vam predstavili novi beauty trend – konturisanje usana. Razlog tome je više nego logičan – vizuelno veće usne, naglašenije konture i boja usana. Prošle sezone, konturisanje usana vezali smo za Elsu Hosk, koja je u to vreme i lansirala svoju makeup liniju. U sklopu iste našao se i Lip Contour Wand, štapić za konturisanje usana, koji je ubrzo nakon lansiranja postao viralan. Ove sezone konturisanju usana uči nas, niko drugi do osnivačica Huda Beautyja, Huda Kattan. Predstavila nam je lip cuffing tehniku, za koju vam nisu potrebni posebni makeup proizvodi, već oni klasični, koje verovatno već koristite za šminkanje usana.

Lip cuffing technique

Huda Kattan, beauty influenserka i osnivačica svetski poznatog brenda Huda Beauty, je poznata po svojim inovativnim metodama nanošenja makeupa. Ona je zapravo među prvima pokrenula trend konturisanja usana još 2016. godine. Nedavno je predstavila inovativnu metodu konturisanja usana, tzv. lipp cuffing tehniku. Ova metoda ne samo da pruža dimenziju vašim usnama, već ih vizuelno čini punijim. Sastoji se od pet koraka. Pre nego odustanete zbog ovolikog broja koraka, pogledajte finalni rezultat. Vrlo je moguće da ćete promeniti mišljenje. Uostalom, video u kom Kattan prikazuje ovu metodu postao je viralan na društvenim mrežama, gde zadovoljni korisnici  sugerišu da je ovo najbolji način za nanošenje beauty proizvoda za usne.

How to: Cuff your lips

Za ovu metodu potrebno su vam četiri beauty proizvoda – dve olovke za usne, tamnija i svetlija, odabrana nijansa karmina za usne, i sjaj. Prvi korak podrazumeva uokviravanje uglova usana, odnosno, tzv. cuffovanje. Izaberite nijansu olovke za usne koja je nekoliko tonova tamnija od vaše prirodne boje usana da biste definisali uglove. Zatim, sve to izblendajte. Za to vam može poslužiti kako četkica, tako i prst. Treći korak podrazumeva povezivanje uglova usana, odnosno kako Kattan kaže, potrebno je da linkujete vaše usne. Nakon toga, popunite usne vašom odabranom nijansom karmina (možete se odlučiti i za korektor upravo kao i Kattan). I kao pefektan finiš, nanesite sjaj za usne. Et voila!

Journal finds: Proizvodi za lip cuffing tehniku

HUDA BEAUTY - Lip Contour -sandy beige
HUDA BEAUTY - Lip Contour Very Berry
HUDA BEAUTY - Faux Filler Shiny Non-Sticky Lip Gloss
HUDA BEAUTY - Power Bullet Cream Glow Hydrating Lipstick

Foto: Instagram @huda/ Sephora

Učitati još
Zatvori