Zašto dodajemo setting puder u tečni puder?
Zašto dodajemo setting puder u tečni puder?

Zašto dodajemo setting puder
u tečni puder?

Nama omiljena rubrika – beauty trick – ponovo je aktivirana. Za pronalaženje saveta i trikova najčešće nam služi društvenam mreža TikTok. Beauty zajednica na ovoj platformi je uvek ažurna, te se trudimo da ostanemo u korak sa njom, kako bismo vama predstavili sve zanimljivo što pronađemo. Ona neretko uspeva da nas iznenadi nekonvencionalnim savetima i makeup trikovima, poput onog koji nas uči da uz pomoć rizli matiramo lice (i da, ovo je veoma dobar i delotvoran beauty trick). Ipak, najnovije na našem beauty radaru nije toliko nekonvencionalno, već je jednostavno praktično. Naime, pronašli smo beauty trik koji nas uči kako da puder ostane postojan tokom čitavog dana. Veoma je jednostavan.

Puder je česta tema naše beauty rubrike. On je jedan od onih makeup proizvoda koji je često nezaobilazan korak u svakoj makeup rutini. Upravo zato treba ga treba pažljivo birati. Svesni smo toga da se svima nekad desilo da odaberu pogrešnu nijasnu pudera, te smo vam tako predstavili trik uz pomoć kojeg ćete moći da prilagodite nijansu pudera svom tenu. Govorili smo o tome i da, ma koliko god dobar, ovaj make-up proizvod apsorbuje prirodna ulja na koži, što može rezultirati neugodnim suvim područjima i vidljivim grudvicama. Zato se lako može nakupiti u finim linijama i borama na koži, naglašavajući ih i čineći ih vidljivijima. I za to smo prinašli rešenje. Predstavili smo vam način na koji ćete poboljšate svoju formulu pudera kojom ćete postići blur efekat. O jednom problemu do sada još nismo govorili – kako da vam puder ostane postojan tokom čitavog dana.

How to: Postojan puder tokom čitavog dana

Većini žena jedan od najvećih problema prilikom šminkanja je kako osigurati da njihov puder ostane postojan tokom celog dana. Beauty influenserka froartistry nam pomaže da rešimo ovaj problem. Kako biste osigurali postojanost vašeg pudera, potrebno je da isti nanesete malo drugačije nego inače. First things first – obezbedite setting puder i fiksator za šminku. Tečni puder nanesite na dlan, zatim dodajte setting puder i na sve to naprskajte fiksator. Četkicom sve to promešajte, te nanesite na lice i izblendajte. Ovako će vaš puder ostati postojan. Thank us later.

Foto: Instagram @freyatidy/ TikTok @froartistry

Učitati još
Zatvori