Pronašli smo najlepše mirisne štapiće za vaš dom
Pronašli smo najlepše mirisne štapiće za vaš dom

Pronašli smo najlepše mirisne
štapiće za vaš dom

Mirisni štapići postali su više od štapića za osvežavanje vazduha. Naime, koriste se kao dekorativni momenat u domu, izbor mirsinih nota govori o našem senzibilitetu onima koji nam dođu u posetu, a neretko postaju i naša sledeća opsesija.

Kada smo prvi put u naš dom ugostili štapiće za osvežavanje vazduha i shvatili koliko su velike njihove gore navedene prednosti, svaka prostorija od kupatila sve do spavaće sobe poseduje po jednu bočicu.

Ovim tekstom želimo i vama da dočaramo našu opsesiju mirisnim štapićima, ali i da vam za početak predložimo brendove za koje smatramo da su dobar start kako bi se najbolje oprobali i pripremili za ovaj mali, ali svež korak u vašem domu.

Rituals Cosmetics

Kada je reč o mirisnim štapićima, brend koji nam je odmah pao na pamet jeste upravo Rituals Cosmetics. Pored ponude interesantnih mirisnih šapića u ponudi imaju čitave kolekcije kozmetike i mirisnih proizvoda za dom. Prepoznatljivi su po kvalitetu kako samog izgleda svojih proizvoda, tako i po kvalitetu.

Ukoliko preferirate mirišljave sveće, kupke i body losione i sve to u jednoj kolekciji sa istančanim mirisima, Rituals Cosmetics bi mogao da bude vaš sledeći izbor.

Za početak vas puštamo da uživate u fotografijama koje pokušavaju da dočaraju doživljaj koji ovaj brend može da vam ponudi, a ukoliko se odlučite za kupovinu više informacija možete pronaći na linku ovde.

@ritualscosmetics
@ritualscosmetics
@ritualscosmetics

Areon

Ukoliko ste vozač, sigurno ste već imali prilike da se upoznate sa ovim brendom. Pored toga što proizvode mirise za automobile, po čemu su i najpoznatiji, ovaj brend poseduje i čitavu Home liniju sa mirisnim štapićima i svećama koje oplemenjuju svaki dom.

Mi smo prvo imali prilike da probamo mirisne štapiće sa mirisom lavande i vanile, a ono što je pozitivna stvar jeste da ih možete pronaći u bolje snabdevenim drogerijama i u Srbiji. Ukoliko ste zadovoljni mirisom vašeg automobila, red je da odaberete i nešto sa njihove liste mirisa za dom.

Foto promo: Areon fresh

La Casa de los Aromas

Španski brend La Casa de los Aromas, prepoznatljiv je po difuzerima, mirisnim štapićima i svećama koje nude neverovatnu toplinu i zaista osvežavajuć miris u vašem domu.

Brend smo otkrili sasvim slučajno u poslednjoj poseti Španiji, a ukoliko i sami idete uskoro tamo, savetujemo vam da ih potražite ili se informišete o dostavama za Srbiju. Ono što je specifično kada su oni u pitanju jeste to što je sastav mirisnih nota potpuno prirodan, a prva nota sa kojom smo se mi upoznali jeste Botanička kućna kutija sa mirisom čistog pamuka.

Na ovom linku možete pogledati njihovu kompletnu ponudu.

Foto promo: La casa del os aromas
@lacasadelosaromas
@lacasadelosaromas

Zara Home

Ukoliko za sam početak želite samo da probate kako mirisni štapići utiču na vaš dom i da li vam se ovaj vid osvežavanja vazduha dopada, predlažemo vam da krenete od Zara Home mirisnih štapića koji su podjednako dobri.

Njihovu ponudu možete pronaći na njihovom sajtu, a kako je ovaj tekst prepun preporuka mirisnih štapića predlažemo vam u ovom slučaju da prvo pomirišete BASILICUM koji je zaista dugo držao svežinu i miris našeg doma. Ova konkretna osvežavajuća mešavina sadrži svežu mentu, limun i nežni bosiljak.

Foto promo: Zara Home
Foto promo: Zara Home
Foto promo: Zara Home

Više tekstova o uređenju doma i dekorativnih elemenata pronađite ovde.

Foto: lacasadelosaromas.com, zarahome.com

Učitati još
Zatvori