Atipični parfemski mirisi i proizvodi kojima ne možemo da odolimo
Atipični parfemski mirisi i proizvodi kojima ne možemo da odolimo

Atipični parfemski mirisi i proizvodi
kojima ne možemo da odolimo

U današnjoj beauty epizodi odlučili smo da nastavimo priču o mirisima, ovog puta spakovanim u atipične forme parfemskih nota koji polako počinju da čine sastavni deo naše morning/night beauty rutine i donosimo vam odabir nekih od najboljih proizvoda koje smo pronašli na tržištu.

Od parfema za kosu, preko onih koje prskamo pred spavanje na novu posteljinu, do omiljenih mirisa koji su sada naš sigurni suvozač u kolima, u današnjem Journal odabiru ljubitelji autentičnih nota definitivno će pronaći svoje nove must have love proizvode.

 

Mirisi upakovani u atipične bočice.

Parfemi su danas neizostavni deo beauty kulture svake žene. Odabir parfema i omiljenih mirisnih nota jedan je od onih rituala u kojem zasigurno svaka od nas uživa. Mirisi koje biramo često mogu da govore mnogo toga o nama, neizostavni su deo prvog utiska i naš svojevrsni lični pečat. O tome koliki uticaj mirisi imaju na naša sećanja imali ste priliku da čitate u našoj prošlonedeljnoj kolumni. Dovoljna je samo jedna kap nekada omiljenog parfema da nas automatski transportuje kroz vreme i vratiti u detinjstvo, na prvi dejt ili da bude naša prva asocijacija na ljude koji više nisu sastavni deo našeg života. Znat onaj momenat kad osetite baš taj miris i on više ne predstavlja pažljivo biranu kombinaciju božura, magnolije i ambera već nosi ime vaše sestre, prve učiteljice ili bivšeg dečka.

Stoga danas krećemo u putovanje stvaranja novih rituala i upoznavanje sa mirisima koji nisu spakovani u toaletne bočice već u sveće, mirisne kapsule, stikere za kožu i parfeme za posteljinu. Danas novi svet mirisa, sutra već uspomene koje mirišu na nešto / ili nekoga / bez čega / odnosno koga / ne možemo da zamislimo našu beauty / ili life / rutinu.

 

/ byredo.com /

/ Diptique – Perfumed Sticker  /

 

/ metropoliten.rs /
/ metropoliten.rs /

/ Byredo – Hair Perfumes /

/ byredo.com /
/ byredo.com /

/ Clean Beauty – Rain Linen & Room Spray /

/ cleanbeauty.com /

/ Diptique – Car Diffuser /

/ diptyqueparis.com /
/ diptyqueparis.com /

/ Byredo – Tree House Candle /

/ byredo.com /
/ byredo.com /
/ diptyqueparis.com /

photo. Instagram

/ / @metropolitenbg

/ / @officialbyredo

/ / @diptyque

/ / @cleanbeauty_collective

Učitati još
Zatvori