Italian Bob je idealna letnja frizura za svaku ženu od stila
Italian Bob je idealna letnja frizura za svaku ženu od stila

Italian Bob je idealna letnja frizura
za svaku ženu od stila

Znamo da su Francuskinje oduvek važile za predvodnice dobrog modnog ukusa, te smo vođeni time sastavili spisak komada koje French girls nikada ne bi nosile. Ipak, neretko zaboravljamo da Italijanke igraju u istoj ligi i da je njihov stil gotovo jednako uticajan. Razlike pronalazimo u osećaju nonšalantnosti i lepršavosti koje Italija nosi sa sobom i oštrine i strogosti forme koje dolaze iz redova francuske mode. Isto važi i za stilizovanje frizura. Francuski bob jedan je od najelegantnijih izgleda, međutim ove sezone okrećemo se nešto razbarušenijoj verziji jer je Italian Bob upravo postao vodeći hairstyle trend ovog leta.

Perfect Italian summer

Tik Tok zajednice pre samo nekoliko nedelja iznedrila je takozvani tomatocore trend koji je naglašavao crvenu paletu boja, mnogo paste i Aperola. Baš poput pravog Italian summer odmora iz snova. Upravo tada, društvene mreže su sve više počele da se okreću ka italijanskoj vizuelnoj ideologiji. Modnoj i beauty.

Postoji teorija da Italijani „sve rade bolje“, pa je tako i Italian Bob postao ultimativna letnja frizura svake žene od stila.

Koja je najznačajnija razlika između francuskog i italijanskog bob-a?

Bob frizura jedna je od onih koje zaista nazivamo šik, a italijansku verziju karakteriše prepoznatljiva dužina do brade koja savršeno zaokružuje lice. Takođe, Italian bob je svuda iste dužine i nema istaknutih delova na prednjim pramenovima. Često se nosi razbarušena i ne toliko precizno stilizovana. Drugim rečima, ova frizura nudi prirodan, ali istovremeno šik izgled. Francuski bob je često značajno kraći i strožiji.

Prilikom odlaska kod frizera dovoljno je da pri ruci imate fotografiju Simona Tabasco iz serije The White Lotus. Lucia je slika i prilika savršenog Italian Bob izgleda.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori