Izdvojili smo najbolje proizvode za postizanje sleek hair izgleda
Izdvojili smo najbolje proizvode za postizanje sleek hair izgleda

Izdvojili smo najbolje proizvode za
postizanje sleek hair izgleda

Bespogovorno je najlepši osećaj sveže isfenirane kose. Međutim, postoje oni dani kada nam je jednostavno lakše da skupimo kosu u rep ili pak punđu. Upravo iz tog razloga smo vam predočili nekoliko predloga frizura onoga što nazivmo third day hair problematikom i beskonačnim (lošim) procenama kada oprati kosu, a nakon što smo izdvojili nekoliko look-ova koji mogu da posluže kao odlična inspiracija , započinjemo diskusiju o proizvodima za postizanje savršenog sleek izgleda. Prvi na dnevnom redu su kreme i gelovi za kosu.

Good hair (every)day

Kako bi nam svaki dan bio good hair day pribegavamo korišćenju raznovrsnih proizvoda – od suvih šampona da bismo (barem) još jedan dan izdržali sa raspuštenom kosom, a da ne moramo ponovo da je peremo s obzirom da učestalo pranje nereko može da dovede do povećanog mašćenja, pa sve do onih za stilizovanje odnosno zalizivanje kose kao što su kreme, voskovi i gelovi za kosu. Stoga, veoma ne bitno pronaći proizvod koji „radi posao“.

Journal finds: Proizvodi za kosu kojima postižemo savršen sleek hair izgled

Izdvojili smo listu proizvoda za zalizivanje kose koji nam (provereno) omogućavaju da postignemo savršen sleek hair izgled.

Schwarzkop Got2b Glued

DAX wave&groom

Nivea man styling cream

gelovi za kosu

Keune Desing X Gel

gelovi za kosu

FREELIMIX Hair Gel

gelovi za kosu

syoss Max Hold Gel

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori