Fox color hair je ultimativni cool girl trend sezone
Fox color hair je ultimativni cool girl trend sezone

Fox color hair je ultimativni
cool girl trend sezone

Alexander Wang je novom kampanjom potvrdio da je hypebeast filozofija u punom jeku, a mi, shodno tome, nastavljamo potragu za ultimativnim beauty trendovima cool girl pokreta. Ono što bismo prostim, pomalo neinspirativnim modnim rečnikom nazvali edgy estetikom, to bi u savremenom poimanju stilskih ideologija bila villain fashion era.

Villain fashion u stopu prate i beauty trendovi zasnovani na vizuelnoj manifestaciji anti-heroja. Tako je oštri crni ajlajner jedan od predvodnika ovog pravca, a koordinirajuće frizure su imperativ za kojim tragamo. Devil hair je bila ultimativni izbor sve dok nismo naišli na jesenju verziju hypebeast frizura, a reč je o fox color looku.

Fox hair i aktuelni narandžasti tonovi

Kako sam naziv trenda nalaže – reč je o izgledu kose zasnovanom na prepoznatljivim narandžastim tonovima licičjeg krzna. Narandžastu smo uveliko detektovali i proglasili je trendovskim izgledom kose još na početku jesenjeg perioda, pogotovo u verzijama paža, a sada smo pronašli još jedan način kako da kreiramo pomalo ekstravagantni look. Fox color zahteva mešanje dve boje i to narandžaste i crne koja se nalazi na samim krajevima kose, a ovaj trend ima dva pravca kretanja. Jedan se odnosi na kombinaciju čija je osnova platinasto plava kosa i narandžastii ombre sa dodatkom crnih delova na samim krajevima. Druga verija podrazumeva naranđastu boju kose i crne krajeve.

@victoriasharp_

had to be done!!🦊🦊 Im obsessed 🧡 ib: @Truongstylist.LeeHair #hairstyle #hair #foxhair

♬ original sound - harv

How to: Stilizovanje fox color looka

Ukoliko ste se odlučili da racionalno podlegnete fox hair trendu, evo nekoliko načina kako da ga stilizujete. Devedesete su uvek aktuelne kada je reč o frizurama i neodoljivom volumenu, a ako na to dodamo izvojene krajeve u fox color verziji – dobijamo pun pogodatk. Takođe, side part i izvijeni krajevi su još jedna opcija koja će idealno koordinirati različitim vizuelnim preferencijama, neophodno je samo da svaki trendi look prilagodite vašem senzibilitetu.

@victoriasharp_

Liten tutorial på hvordan jeg styler håret så og si hver dag med @Redken 🧡 her bruker jeg spray wax og control hairspray - to store favoritter!

♬ Nocturne - Trevor Kowalski
@victoriasharp_

No but are side parts coming back?😭

♬ Raingurl - Yaeji

Foto: Instagram (@vitoriasharp_), Tik Tok (@vitoriasharp_)

Učitati još
Zatvori