Dizajnerski neseseri su esencijalni komad za putovanje u stilu – a ovo su naši favoriti
Dizajnerski neseseri su esencijalni komad za putovanje u stilu – a ovo su naši favoriti

Dizajnerski neseseri su esencijalni komad za putovanje u stilu – a ovo su naši favoriti

Letnja sezona nas iznova i iznova mami svojom koketnošću i ležernošću. Preferiramo takozvani perfect summer dress, bele haljine, floralne šnale čine aksesoar sezone, a visoke potpetice odlučujemo da nosimo u kombinaciji sa dokolenicama.

Uzimajući u obzir sve pomenute trendove, jasno vam je da oni utiču na našu packing listu i datiraju odevnu kombinaciju u kojoj ćemo otići na aerodrom. Međutim, pored svih ovih modnih aspekata, dizajnerska grana ušetala je i u kategoriju lepote – stavljajući dizajnerske nesesere u fokus. Da li oni predstavljaju vrednu investiciju ili ne, mišljenja su podeljena, ali definitivno čine ekvivalenciju luksuznog putovanja. Od Louis Vuittona do Diora, lista je dugačka, a mi u nastavku donosimo svoje favorite.

It’s a girls thing


Kako svoj novac ulažemo u odevne kombinacije, tako jedan deo istog odlazi na šminku, preparate za lice i kosu kao i negu tela. U jednom trenutku, shvatite da ste čitavo malo bogatstvo potrošili na ove proizvode. I da jednostavno moraju stajati u nečemu što će ih štititi od turbulencija u avionu, autobusu, kolima, metrou ili bilo kom drugom prevoznom sredstvu.

Louis Vuitton za većinu predstavlja jednu od prvih asocijacija na dizajnerske nesesere. Kako Vanity model ovog brenda predstavlja apsolutni staple luksuznog putovanja, kog svi žele. S druge strane, trenutnu igru vodi i Goyard, koji se sudeći po svojoj reputaciji, takmiči sa monogramom Louis Viuttona.

Brands know the tea


Pored nesesera koje mnogi žele, neki brendovi su prešli igricu kada je beauty segment u pitanju. Naime, oni su stali na stranu kupaca, ne tražeći im nešto više od pet stotina evra za neseser, već su uveli takozvani gifting policy. Primera radi, ukoliko na beauty odseku Dior sajta potrošite nešto više od 100 evra, na poklon dobijate neseser pomenute etikete. Takođe, Dior beauty obožavan je i zbog svojih setova. U kojima po cenovnom rasponu od 60-100 evra možete probaći karmine ili maskare u sklopu s neseserom, koji kasnije možete koristiti i kao torbicu.

Takozvanu marketinšku šifru ovog tipa poseduje i verovali ili ne CHANEL. Koji za otprilike 8% svake godine diže cene svojih torbi. Dok uz određenu potrošenu svotu novca na njihovom sajtu možete dobiti  neseser na poklon.

Journal finds


 

Učitati još
Zatvori