Sinergija estetike i funkcionalnosti: Otkrivamo koja je baby oprema izbor svake moderne mame u Srbiji
Sinergija estetike i funkcionalnosti: Otkrivamo koja je baby oprema izbor svake moderne mame u Srbiji

Sinergija estetike i funkcionalnosti: Otkrivamo koja je baby oprema izbor svake moderne mame u Srbiji

Svaka moderna mama teži ka jednoj stvari – savršenoj kombinaciji funkcionalnosti i estetike baby opreme. U moru obaveza i želji da majka uvek bude dostupna svom detetu ili deci, dobra organizacija i praktičnost spašavaju dan. Dobar odabir adekvatne opreme znatno olakšava kretanje van kuće i pakovanje svega što je potrebno za nekoliko sati napolju.

Kroz naš mini editorijal otkrivamo sve benefite Nuna Brenda ili Nuna Demi™ Next kolica, kao i načine koji vam mogu olakšati transport sa najmlađim članovima porodice.

baby oprema
baby oprema
baby oprema

Simbioza funkcionalnosti i estetike

Odabir pravih kolica za bebe, i dodataka koji uz njih idu, mogu vam znatno olakšati boravak napolju, a vašem detetu pružiti dodatan komfor u zavisnosti od toga da li želi da spava ili uživa u interakciji sa okolinom.

Ako imate blizance ili decu sličnog uzrasta možete ih, uz dodatak još jednog sedišta, zajedno voziti u jednim kolicima ili svojoj bebi menjati položaj u zavisnosti od potreba u datom trenutku. Nuna Demi™ Next kolica kolica pružaju mogućnost transporta dva deteta istovremeno, a posebna pogodnost je dodatni demi™ next rider board – takozvana daska koja se može dodati na kolica, a na kojoj vaš todler ili malo starije dete može odmoriti od hodanja i dobiti gratis vožnju uz svog mlađeg brata ili sestru. Od dodataka tu je i demi™ next carry cot baby nosiljka koju lako možete pozicionirati na gornji, osnovni ram kolica.

baby oprema
Baby oprema

Autosedište se postavlja direktno na ram kolica

Još jedna važna i praktična stvar je i ta da direktno iz kola svoju bebu možete, u autosedištu, prebaciti na osnovu Nuna Demi Next kolica. Time ćete očuvati komfor bebinog putovanja i nećete je dodatno unervoziti prebacivanjem iz zasebnog autosedišta u kolica, već ćete za nekoliko sekundi biti spremni za napuštanje kola i odlazak u željenom pravcu. Sva Nunina autosedišta za bebe kompatibilna su sa Nuna Demi™ Next kolicima.
Autosediste iz našeg editorijala je Nuna ARRA™ next.

Pored svih praktičnih dodataka, kada je Nuna brend u pitanju akcenat je i na vrhunskoj estetici. Sama kolica, ali i svi dodatni delovi, dolaze u tri različite nijanse: Biscotti, Caviar i Granite. Sav asortiman na teritoriji Srbije možete pronaći u Jungle Baby prodajnim objektima, kao i na njihovom web sajtu.

baby oprema
Baby oprema

Foto: Mina Dišljenković / @moshicreative
Stajling: Vanja Pantin / @vanjapantin
Šminka: Jovana Marković / @jovana.mua
Frizura: Srđan Kolarević / @srdjanhairr
Model: Svetlana Bjelan / @svetlanabjelan for @junglebaby

Učitati još
Zatvori