Make-up trend: Cherry cola usne
Make-up trend: Cherry cola usne

Make-up trend: Cherry cola usne

Coca-Cola Cherry odnedavno je konačno dostupna i na našem tržištu, no ono što nismo znali jeste da na TikTok-u već neko vreme živi trend cherry cola lips. Inspirisan izgledom i kolornom paletom ovog ukusa, trend se nastavlja na već započete tendencije ka tamnijim ruževima i – posebno – dark nude olovkama za usne. Pre nego što je beauty TikTok zajednica i zvanično prekrstila ovu kombinaciju u cherry colaKylie Jenner – jer ko bi drugi – pokazala je kako izgleda njena omiljena lip combo, a koja se sastojala upravo iz tamnobraon olovke za usne i pune nijanse crvenog ruža. Za finiš je koristila sjajni premaz – et voila! Novi trend je rođen.

Po ugledu na izdanje Coca-Cola pića sa ukusom višnje, ovaj make up trend evocira kombinaciju nekoliko nijansi. Puna crvena boja trule višnje nalikuje onoj na etiketi flaše, pa je tako ovo glavni sastojak za postizanje cherry cola izgleda usana. „Dodatak Coca-Cole“ ogleda se u vidu tamnobraon olovke za usne, kojom najpre iscrtavamo usne. Za kraj, dovoljan je prelaz sjajnog lip gloss-a i you’re ready to go.

Za slučaj da niste ljubitelj ovog gaziranog pića ili jednostavno želite da se poigrate narednim make up look-om, uvek možete probati da rekreirate svoje omiljeno piće. Možda biste za Aperol Spritz usne mogli da isprobate koralnu nijansu ruža? A imamo i proizvod ukoliko vam je omiljeni napitak caramel macchiato.

Učitati još
Zatvori