Da li će C-shape haircut biti hit predstojeće sezone?
Da li će C-shape haircut biti hit predstojeće sezone?

Da li će C-shape haircut biti hit
predstojeće sezone?

C-shape je ona frizura koja dobro stoji svima. U naslovu smo istakli da se ova frizura vraća u modu, ali postavlja se pitanje da li je ikada i izlazila? Mislimo da ne, samo je bila ispod radara. Nedavno smo vas podsetili na popularnu the Rachel frizuru koja je obeležila devedesete godine dvadesetog veka. Ovaj stil je dobio naziv the Rachel na osnovu istoimenog lika kog je tumačila Jennifer Aniston u popularnoj seriji Friends. C-shape frizura je zapravo moderna verzije popularne the Rachel, stoga ne čudi što je zavredila ovoliku pažnju. 

Godina za nama bila je u znaku brojnih varijacija na temu bob frizure. Elsa Hosk predstavila je i novi način stilizovanja koji smo nazvali Plush Bob efekat. Nedavno je Kylie Jenner pokazala svoju novu Pixie cut, koju ćemo nakon te objave zasigurno svuda viđati. Ipak, još jedna frizura koja pretenduje da će biti hit predstojeće sezone jeste C-shape frizura. Svoje ime je dobila po karakterističnim slojevima koji se feniraju od spolja ka unutra i oblikovani su baš kao i slovo „C“. Pramenovi, koji su različitih dužina savršeno uokviruju lice. Ono najbolje od svega je to što je ova frizura kreirana tako da odlično pristaje svakom obliku lica.

How to: Style your C-shape haircut

Ova frizura je prilično zahvalna. Ne treba joj preterano mnogo stilizovanja. Možete da je pustite i da se prirodno osuši, svakako će delovati uredno. Krajevi ošišani u obliku slova C  doprinose efektu volumena kose. Zato je ova frizura posebno pogodna za one koji su uvek u pokretu i žurbi i traže frizuru koja je laka za održavanje. Ukoliko želite dodatni volumen, sa C-shapeom se to lako postiže uz nekoliko pokreta četke i fena. Kao što smo napomenuli, ova frizura odlična je za svaki tip kose i oblik lica. Ipak, najbolja je za one koji imaju tanku dlaku, jer ovako oblikovana frizura daje vizuelni efekat gušće kose.

Učitati još
Zatvori