Ovaj Revlon karmin od sada koristimo i umesto bronzera
Ovaj Revlon karmin od sada koristimo i umesto bronzera

Ovaj Revlon karmin od sada
koristimo i umesto bronzera

Svake godine,  približavanje leta podrazumeva određene promene u našoj make-up rutini, a korak koji nikako ne preskačemo tokom toplijih meseci jeste bronzer. Međutim, dok se tradicionalni proizvodi poput kamenog bronzera ili neke kremaste alternative najčešće koriste za postizanje idealnog izgleda osunčanog, bronzanog tena, neretko određene nekonvencionalne metode mogu dati podjednako dobre, ako ne i bolje, rezultate. Jedna takva metoda upravo cirkuliše društvenim mrežama, a uključuje korišćenje Revlon Super Lustrous karmina u nijansi Smokey Rose. U nastavku donosimo sve o ovoj nekonvencionalnoj bronzing metodi, kao i zašto ćemo i sami od sada Revlon Smokey Rose karmin koristiti umesto bronzera.

Lipstick or bronzer, or both?

Revlon Super Lustrous Lipstick linija karmina je godinama unazad cult favorite mnogih make-up ljubitelja, dok je ikonična Rum Raisin nijansa smatrana univerzalno prikladnom nijansom koja izgleda dobro na gotovo svima. Međutim, nijansa Smokey Rose nedavno je postala popularna na društvenim mrežama, kako u ulozi karmina, tako i u ulozi bronzera. U pitanju je bogata, ljubičasta nijansa sa suptilnim podtonovima koja odgovaraja različitim tonovima kože. Njegova kremasta tekstura omogućava glatko nanošenje i besprekorno razmazivanje što ga čini idealnim kandidatom za korišćenje i na licu.

Kao što objašnjava i sama kreatorka viralnog TikTok videa koji je najpre popularizovao ovu bronzing metodu, naše lice se leti najpre prirodno zacrveni od sunca, stoga ovaj karmin idealno simulira onaj poželjan sunkissed izgled. S druge strane, tradicionalni bronzeri mogu delovati prejako na određenim tonovima kože, kao i da daju neprirodan, oštar izgled koji najčešće nije poželjan.

Kako ga koristiti?

Kao poput bilo kog tipičnog kremastog bronzera, karmin nanosimo na delove lica na kojima želimo da postignemo prirodno osunčan izgled. Dakle, jagodice, čelo, pa čak i malu količinu nanosimo preko nosa za ultimativan „day at the beachlook. Proizvod je dovoljno kremast da ga možemo i neuredno razmazati prstima, a ukoliko želite da postignete nešto precizniji i definisaniji izgled, svakako preporučujemo korišćenje mekane make-up četkice.

@mirandawillcry

Guys she ate w this one 📢 say it with me, 🗣️📢 in @M.T. we trust #summermakeup #sunkissedmakeup #fairskinmakeup #summerblush #deinfluencing @revlon

♬ original sound - MJ!

Revlon Super Lustrous Lipstick – Smokey Rose 

Učitati još
Zatvori