Bob frizura je trend sezone – evo kako da je stilizujete
Bob frizura je trend sezone – evo kako da je stilizujete

Bob frizura je trend sezone –
evo kako da je stilizujete

Sada kada nam je postalo jasno da je bob frizura hair trend sezone, malo nam je dodatnih razloga potrebno da bismo se odlučili na taj odvažni korak i zakazali termin kod frizera. Ipak, vođeni mnogim ranijim (bolnim) iskustvima kada smo impulsivno doneli sličnu odluku i skratili kosu, sada postupamo pametnije. Drugim rečima, razmatramo načine na koje ćemo je stilizovati pre nego što odemo frizeru sa slikom Svetlane Bjelan ili Hailey Bieber.

Ovo su naši predlozi.

Iako može delovati jednostavno za stilizovanje, bob zapravo zahteva punu pažnju i posvećenost, kao i duga kosa. U zavisnosti od teksture vaše kose, može biti teže postići željeni volumen ili kreirati prirodne prelome. Ipak, pronašli smo dva kratka tutorijala koji mogu pomoći, a sve što vam treba od alata jeste velika četka za feniranje i fen, ukoliko već nemate 2u1 uređaj kao na ovim Instagram reel-ovima.

Tajna je u kreiranju dinamičnosti na vašoj kosi tako što ćete varirati pravac feniranja. Drugim rečima, pojedine pramenove ćete uvijati na unutra, da biste onda naredni sloj kose uvili tako da krajevi budu okrenuti na spoljnu stranu.

Još jedan način na koji možete postići efektan stajling bob frizure jeste sličnim principom, ali ovog puta sa većim fokusom na 90s inspired look. To možete postići tako što ćete fenirani isključivo na unutra, kreirajući blage lokne. Finalni touch je, po želji, lak za kosu, koji će frizuru održati postojanom tokom celog dana.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori