Kosa je zaštitni znak po kom je Beyoncé prepoznatljiva, a mi smo saznali pomoću čega je svakodnevno stilizuje
Kosa je zaštitni znak po kom je Beyoncé prepoznatljiva, a mi smo saznali pomoću čega je svakodnevno stilizuje

Kosa je zaštitni znak po kom je Beyoncé prepoznatljiva, a mi smo saznali pomoću čega je svakodnevno stilizuje

Popularna pevačica Beyoncé je tokom dugogodišnje karijere u više navrata menjala dužinu i boju kose. Ona je vremenom postala njen zaštitni znak koji izaziva divljenje mnogih, i stoga nije nimalo iznenađujuća činjenica da je početkom godine lansirala brend CÉCRED koji naglasak stavlja upravo na kvalitetnu negu kose.

U sklopu kolekcije nalaze se različiti šamponi i balzami, te drugi proizvodi koji su namenjeni gotovo svim tipovima kose. Međutim, Beyoncé i njen tim beauty stručnjaka u sklopu adekvatnog stilizovanja kose koriste i brojne uređaje. A u jednom od svojih najnovijih Instagram objava, ona je sa fanovima podelila detalje kada je u pitanju njena rutina oblikovanja kose.

Haircare by @beyonce

Za Beyoncé, nega kose je od posebnog značaja. Potrebu da se posveti njenom stilizovanju nasledila je od majke, koja je osamdesetih godina prošlog veka otvorila frizerski salon. Stoga je želela da i drugima pruži priliku da unaprede svoje haircare rituale, a u sklopu CÉCRED kampanje posebnu pažnju posvetila je upravo fanovima.

Oni su u proteklih mesec dana koristeći #cecredwashday delili svoje priče i pozitivne efekte koje su primetili od početka korišćenja CÉCRED proizvoda. A sada je odlučila da i sama kroz arhivske snimke podeli rituale koji su unapredili njenu rutinu.

Da bi postigla raskošni volumen, Beyoncé je izabrala Dyson Supersonic tm fen za kosu i dodatak sa češljem širokih zubaca kojim ispravlja kovrdže pre nego što finalni izgled kreira Dyson Airwrap tm multi-stajlerom. U tu svrhu, ona koristi četku za ravnanje kojom postiže izgled prirodno ravne i sjajne kose.

Zašto baš Dyson?

Za razliku od klasičnih fenova, Dyson Supersonic tm fen za kosu meri temperaturu vazduha 40 puta u sekundi. Na taj način, reguliše izlaznu temperaturu. Pored toga, zahvaljujući Dyson tehnologiji inteligentne kontrole toplote, on sprečava oštećenje vlasi ekstremnom toplotom i tako štiti prirodni sjaj kose.

Dodatak u obliku češlja sa širokim zupcima je jedan od pet dodataka koji se nalaze u kutiji uređaja. Ovaj češalj dizajniran je za kovrdžavu i talasastu kosu. Samim tim, ima snažne zupce koji doprinose ispravljanju i produžavanju kose u toku sušenja, kao i kreiranju oblika i volumena.

DYSON BEYONCE (3)
DYSON
DYSON BEYONCE (3)
DYSON

Svaki Dyson Airwrap tm multi-stajler se pomoću različitih dodataka potpuno prilagođava i pruža personalizovanu negu za različite tipove kose, dužine i stilove korisnika. Takođe, Dyson aparati za negu kose dostupni su u različitim bojama.

dyson
dyson

Foto: Instagram @beyonce / Dyson

Učitati još
Zatvori