Beauty trick: Kako postići veći volumen kose u samo dva koraka?
Beauty trick: Kako postići veći volumen kose u samo dva koraka?

Beauty trick: Kako postići veći
volumen kose u samo dva koraka?

Volumen kose je česta tema Journal beauty tima. On je jedna je od najpoželjnijih karakteristika kada je u pitanju stilizovanje kose. Svi težimo toj bujnosti i punoći koja kosi daje život i dinamiku, bilo da se radi o svakodnevnom izgledu ili posebnim prilikama. Međutim, postizanje tog cilja nije uvek lako. Posebno osobe sa tankom ili ravnom kosom imaju problem da postignu izgled kose kao da su izašli iz frizerskog salona. Journal beauty tim ima rešenje. Pronašli smo beauty trik uz pomoć kojeg možete postići željeni volumen u samo dva koraka. Njime možete postići i veći volumen od onog koji vam frizer napravi.

Volumen kose možete sami postići na nekoliko načina. Najpoznatiji je, naravno, uz pomoć viklera. Postoje različiti tipovi viklera, a rezultat koji ćete postići zavisi pre svega od njihovih dimenzija. Ukoliko želite sitne i suzbijene lokne, trebalo bi da koristite manje viklere. S druge strane, širokim i velikim viklerima mogu se postići blagi talasi i raskošne, velike lokne. Takođe, ukoliko želite da postignete izgled kose koji ima Sabrina Carpenter, treba da znate par trikova, a jedan od njih da kosu počnete da fenirate kada je ona već polu osušena. Ipak, ukoliko želite jedinstveni (čitaj: baš veliki volumen kose), to možete dobiti u samo dva koraka.

How to: Quick and easy volume

Sve što vam je potrebno jeste pena za kosu i fen za sušenje iste. Potrebno je da na vlažnu kosu, koju ste prethodno prosušili, nanesete penu za kosu. U zavisnosti od toga koliki volumen želite, toliko pene za kosu nanesite. Savetujemo vam da za prvi put nanesete umerenu količinu pene, kako biste videli efekat. Kada ste naneli penu, dodatno osušite kosu. Verujemo da ste krajnjim efektom oduševljeni. Thank us later.

Učitati još
Zatvori