Beauty trick: Lip liner za isticanje očiju
Beauty trick: Lip liner za isticanje očiju

Beauty trick: Lip liner za isticanje očiju

Beauty trik za trikom, nameravamo da nađemo najbolje prečice i make-up trikove koje bismo uvrstili u našu beauty rutinu. Ovoga puta, pažnju nam je privukla posebna make-up metoda koja nastoji da postigne umiljat i sladak izgled lica. U pitanju je lip liner trick koji umesto samo njegove tradicionalne namere, radije naglašava druge delove lica poput očiju. Stoga, bez daljeg odlaganja.

TikTok screenshot / @taontm

Šta je aegyo?

Ovaj lip liner trik zapravo nastoji da postigne aegyo efekat koji potiče iz azijske kulture. Aegyo se definiše kao simpatičan prikaz naklonosti u azijskoj kulturi koji se često izražava slatkim glasom, izrazima lica ili gestovima. Međutim, naglašavanje određenih crta lica šminkom koja nastoji da postigne umiljat ili sladak izgled lica takođe je deo aegyo kulture, specifično naglašavanje kože ispod oka koja uokviruje donji kapak (aegyo-sal). Shodno tome, ovaj lip liner trik pokušava da postigne upravo ovaj efekat.

TikTok screenshot / @taontm

How to: Lip liner hack 

Sve što vam je potrebno za ovaj trik jeste olovka za usne, najbolje ona u nude-roze nijansi koja će najprirodnije izgledati na vašem tenu, odnosno, ona koja je najsličnija vašem omiljenom rumenilu.

Dakle, sve što je potrebno da uradite jeste da nacrtate tri male linijice na licu. Jednu preko vrha nosa, i dve koje će naglasiti kožu ispod donjeg kapka na vašim očima, a zaitm razmažite nacrtane linije. Na ovaj način, unosite malo rumene boje u te predele lica, istovremeno naglašavajući ih i postižući umiljat i nevin izgled.

U nastavku pogledajte kako TikTok beauty kreatorke postižu ovaj trik.

 

@taontm

Lip liner hack 💕 this is soo cute ib @Sierra Cannon #makeup #makeuphacks #beautytok

♬ sonido original - -_-

Predlog proizvoda

NYX SUEDE MATTE LIP LINER
Rare Beauty - Kind Words Lip Liner
MAKE UP FOR EVER Artist Color Pencil Brow, Eye & Lip Liner
Anastasia Beverly Hills Lip Liner

Foto: TikTok screenshot @taontm, Sephora, NYX Cosmetics, MAC Cosmetics

Učitati još
Zatvori