Olio E Osso balm – novo viralno rumenilo je ujedno senka za oči i sjaj za usne
Olio E Osso balm – novo viralno rumenilo je ujedno senka za oči i sjaj za usne

Olio E Osso balm – novo viralno rumenilo je ujedno senka za oči i sjaj za usne

Na današnjem beauty radaru je novi viralni Olio E Osso višenamenski proizvod. Kada su rumenila u pitanju, Journal verno prati svaki trend, način korišćenja ovog proizvoda kao i nove it preparate. Predstavili smo vam plavo rumenilo, circle blush način korišćenja kao i rumenilo koje je zamenilo bronzer. Nedavno u našoj beauty rubrici našla se tehnika blush before concealer. A sad smo našli pravi proizvod koji je namenjen za primenu ovog pravila. Uz to, možete ga koristiti kao i sjaj za usne i senku za oči. Verujemo da smo već privukli vašu pažnju. Hajde da vidimo o čemu se radi.

Gwynet Paltrow is a huge fan

Olio E Osso je brend koji je nedavno postao viralan na društvenim mrežama. Njihov prvi produkt koji je ukrao spotlight jeste sjaj za usne, koje su sve svetske influenserke isprobale. Sada, pozitivne kritike nisu izostale ni za njihovo rumenilo, čak naprotiv, ovaj proizvod je premašio sva očekivanja. Olio E Osso balm, viralna senzacija na svetskoj beauty sceni, jeste rumenilo koje dolazi u mnogobrojnim nijansama. Ono što ga izdvaja jeste njegova inovativna formula koja omogućava višenamensku upotrebu. Može se koristiti kao brozner, sjaj za usta, pa čak kao i senka za oči. Uzimajući u obzir ovu činjenicu, nimalo nismo iznenađeni time što je naš Instagram i TikTok feed prelavljen ovim proizvodom. Takođe, nismo preterali kada smo upotrebili sintagmu svetska beauty scena, jer su njegovi fanovi čak i Gwyneth Paltrow, Hailey Bieber kao i Dakota Johnson.

Hibridan IT proizvod

Ovo hidrantno rumenilo u sebi sadrži četiri sastojka – organsko maslinovo ulje, shea butter ulje, pčelinji vosak i eterično ulje grejpfruta. Takođe, ono što će vas instant privući jeste njegov blagi miris gorepomenutog grejpfruta. Zahvaljujući svojoj kremastoj teksturi koja se lako blenda, jednostavno se nanosi i omogućava kreiranje različitih intenziteta boje, od suptilne svežine do toga da će vaša koža izgledati kao da ste se upravo vratili sa jednodnevnog sunčanja. Kao što smo naveli, dolazi u mnogobrojnim nijansama, međutim Ganache ton je definitivno odneo zlatnu medalju. Kao nedavni dodatak Olio E Osso asortimanu toniranih rumenila, ova nijansa se najčešče koristi kao bronzer. Kada nanesete Ganache zemljane tonove, vaša koža če dobiti topao i preplanuli ten. Nakon toga možete odabrati određenu nijansu ovog proizvoda koja će vam poslužiti kao rumenilo. Mi preporučujemo nijansu u broju dva – French Melon ili Spring u broju devet. Dodatno, neutralni i sparkling tonovi ovog balzama služe kao highlighter pogodan za svakodnevnu upotrebu. A za sam kraj, kako bi uskaldili ceo izgled, nijansa rumenila za koju ste se odlučili vam može poslužiti kao senka za oči i sjaj za usne.

Spektar boja je širok, tako da smo sigurni da će se za svakog naći po nešto. Olio E Osso Balm je već dospeo na Journal beauty wishlistu, a da li će se uskoro naći i na vašoj?

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori