Beauty trick: Kako da postignete pillow lips efekat
Beauty trick: Kako da postignete pillow lips efekat

Beauty trick: Kako da postignete
pillow lips efekat

Društvene mreže su iznedrile mnogobrojne beauty trikove koji nam često olakšavaju svakodnevnu make-up rutinu i doprinose isticanju pojedinih delova lica u zavisnosti od naših preferencija, pa je tako naglašavanje usana ostao jedan od neprolaznih trendova, te su mnogi trikovi posvećeni upravo postizanju efekta punijih usana. Nakon uspešnog lažiranja izgleda lip fillera, danas vam predstavljamo još jedan viralan beauty trick i najlakši način postizanja izgleda mekih usana, odnosno takozvanog pillow lips efekta.

Pillow lips izgled usana vraća nas u period omiljenih vizuelnih malverzacija i preteranog iscrtavanja usana. Ovaj efekat najbolje se postiže korišćenjem ruža u boji mesa i za nijansu tamnijom olovkom za iscrtavanje usana.

Trik za postizanje mekog izgleda i punijih usana odgovara različitim oblicima, pa i veličinama usana. Ukoliko se odlučite za ovaj izgled, savetujemo vam da prethodno uradite i piling usana za još bolji i bujniji efekat.

How to: Pillow lips

Postizanje pillow lips efekta veoma je jednostavno. Za početak je potrebno da nanesete malo pudera na usne, a zatim da ih iscrtate olovkom. Međutim, obratite pažnju na koji način ih iscrtavate. Neophodno je da vrh usne precrtate preko vaše prirodne linije. Zatim, potrebno je i da srednji deo donje usne takođe precrtate van vaše prirodne linije.

U nastavku teksta nalazi se How to video kako biste dosledno ispratili svaki korak.

Foto: Screenshot from Instagram Reel

Učitati još
Zatvori