Beauty trick: Kosa može biti mirisna uz pomoć ovog trika
Beauty trick: Kosa može biti mirisna uz pomoć ovog trika

Beauty trick: Kosa može biti
mirisna uz pomoć ovog trika

Kosa – ne samo da je fizički atribut, već je i izraz naše ličnosti. Bez obzira na boju, dužinu ili teksturu, svi želimo da naša kosa izgleda zdravo, sjajno i lepo. Međutim, u svakodnevnim okolnostima, kao što je nepravilna ishrana i stalno izlaganja kako stresu, tako toploti i hemikalijama, održavanje zdrave kose može biti izazovno. Predstavili smo savete profesionalaca pomoću kojih će vaša hair care rutina uneti značajne promene smanjujući proizvodnju ulja. Takođe, uočili smo viralni trend koji nalaže da korišćenjem vode sa ruzmarinom znatno pospešujete rast kose. Sada, Journal beauty tim u fokus stavlja estetični deo nege kose. Pronašli smo beauty trick uz pomoć kojeg možete učiniti da vaša kosa bude mirisna čitavog dana.

Kosa je zaštitni znak, svedok individualnosti i stila svakog pojedinca. Kada je lepa i negovana, predstavlja ključ samopouzdanja. Iako je veoma značajno imati svoju signature frizuru, valjalo bi izložiti se raznim promenama sve dok ne nađete onu koja najbolje odgovara vašem licu. Sjajna kosa je uvek bila trendi, pa je tako izrazito sjajna, ali i zaglađena kosa, imenovana glazed donut , bila najtraženija frizura ove sezone. Mislimo da je suvišno ponavljati da je IT frizura koja je definitivno obeležila prethodnu godinu bob haircut. I na kraju, tu su safe opcije, poput duge i sjajne kose, za koju smo savetovali kako da je negujete kako bi dobila efekat glass hair-a. Za koju god se frizuru odlučili, imperativ je da ona bude zdrava i negovana. I mirisna!

How to: Mirisna kosa

Veorvatno ste primetili da koliko god vaš šampon bio mirisan, posle nekoliko sati miris izbledi. Uz pomoć ovog beauty trika vaša kosa može biti mirisna tokom čitavog dana. Sve što vam je potrebno jeste četka za kosu i body mist, odnosno mirisan sprej za telo. Izaberite aromu koja najviše odgovara vašem senzibilitetu. Naprskajte četku za kosu sprejem, i zatim prođite četkom kroz istu. Et voila! Ukoliko želite da vaša kosa ima intenzivniji miris, isto možete uraditi korišćenjem vašeg omiljenog parfema.

Učitati još
Zatvori