Beauty trick: Kako kreirati popularne midnight eyes
Beauty trick: Kako kreirati popularne midnight eyes

Beauty trick: Kako kreirati
popularne midnight eyes

Verujemo da svima često ponestane ideja kojima možemo upgradeovati naš make-up. Tako, neretko ostanemo u svojoj comfort zoni, nanoseći iste palete boja na naše oči, i na isti način. Dnevna šminka nam ne daje pregršt mogućnosti za eksperimentisanje, dok je sa večernjom ipak druga priča. Noćni make-up vam omogućava da se igrate, transformišući svoje lice u platno koje pogodno za slikanje. Tako često možemo eksperimentisati sa raznim šljokicama, neon bojama i ekstravagantnim oblicima. Uostalom, zašto ostati neprimećeni kada možete da zasijate pod noćnim svetlima? Shodno tome, predstavljamo vam midnight eyes. 

Živimo u godini trenda less iz more, kada su u pitanju kako fashion, tako i beauty trendovi. Maksimum za koji se većina devojaka odluči ovog leta su eventualno bold lips, u crvenoj, bordo ili pink varijanti. Nekako nam se čini da akcenat više nije na očima, jer dobar eye make up look ipak zahteva vreme i preciznost. Ipak, Journal beauty tim i dalje igra za team eyes, pa vam tako stalno predstavljamo nove načine kojima možete da ih ulepšate. Nedavno smo vam predstavili način na koji možete rekreirati smokey eyes u roku od 30 sekundi. Sada nam je u fokusu light varijanta istih – midnight eyes. Danielle Marcan, koja je često naša beauty muza, i ovog puta nam je poslužila kao inspiracija.

How to: Midnight eyes

Prvi korak jeste postizanje dobre podloge, što znači biramo tečni puder koji će nam usavršiti ten kože. S obzirom na to da je ovde ceo fokus na očima, šminkanje istih je samim tim i najbitniji korak. Prvo što je potrebno jeste izvući savršenu cat eye liniju. To možete uraditi crnom olovkom za oči ili eyelinerom. Predstavili smo način kako to možete uraditi uz pomoć senke za oči. Preko toga potrebno je naneti ljubičastu senku. Lepo je izblendajte. Na središnje delove kapaka dodajte pastelnu nude senku za oči. Nakon toga sledi zavšni glitter efekat. Pre nego što ćete naneti vaše odabrane šljokice, ljubičastom olovkom za oči pređite preko već izvučene cat eye linije, kako biste je dodatno naglasili. Kao što smo naveli, dodajte malo shimmery sjaja i et voila!

Journal finds: Ljubičaste senke za oči

Učitati još
Zatvori