Ako su vam dosadili bob i butterfly cut isprobajte ove frizure
Ako su vam dosadili bob i butterfly cut isprobajte ove frizure

Ako su vam dosadili bob i butterfly
cut isprobajte ove frizure

Leto je odavno za nama, ali ne i manija nebrojeno mnogo verzija bob frizure. Međutim, ukoliko su vam dosadili viralni hairstyle trendovi u koje bespogovorno ubrajamo i butterfly cut, a kratka kosa je vaš imperativ – pripremili smo kratki vodič aktuelnih frizura.

First things first – pixie cut

Ova sezona je u znaku eksperimentisanja, a pixie cut je popularniji nego ikad. Bianca Censori ga uveliko fura, a stilizovanje prepisujemo od influenserke Victorie Sharp. Ipak, najdominantniji izgled ove frizure je onaj slojeviti i detektovali smo ga na Zoe Kravitz. Pored toga, fuzija pod nazivom bixie cut postala je viralna nakon što je supermodel Taylor Hill objavila snimak na kojem je pokazala svoju novu frizuru.

Short hair, don’t care – lob edition

Iako smo rekli da zaboravite na bob frizuru, vraćamo je u fokus na kratko. Lob odnosno long bob je samo jedna od verzija viralnog hairstyle trenda koji u ovom slučaju zaista ne podseća na klasičan bob. Plastičnije rečeno, reč je o izgledu kosa koja pada tačno do ramena. Dugačak bob u pumpkin spice boji je idealna kombinacija za ovu sezone.

Time for some bangs!

Jesen je period promena, a ovo je jedna od onih koje gotovo uvek zažalimo. Međutim, šiške su jedan od vodećih trendova, a najviše smo viđali lookove poput baby bangs ili proređenih šiški na stranu. S obzirom na to da smo još uvek u kategoriji kratke kose, Tik Tok kaže da je popularnost frizure, koju Uma Thurman (Mia Wallace) nosi u filmu Pulp Fiction, značajno porasla. Šiške su odličan saveznik i kada je reč o ultimativnom trendu sedamdesetih aka mullet frizuri.

Pramenovi su uvek dobra ideja

I zaista jesu. Svetla kosa prošarana tamnijim pramenovima osvežiće jesenji look i učiniti malu, ali značajnu promenu u vašem stilu. Takođe, ukoliko ipak imate tamniju kosu, svetliji prednji pramenovi su još uvek aktuelni. Prilikom izvlačenja pramenova vodite računa o odabiru idealne nijanse kako biste postigli željeni izgled. I ne činite to sami kod kuće, dovoljno je da pokažete fotografije izabranom frizeru.

A, ako nikada niste bili fan kratke kose – imamo predlog i za vas

Još kraći osvrt na sve one koji nisu podlegli trend i ovog leta sačuvali su dugu kosu. Nedavno održan mesec mode predočio je nova modna i beauty pravila, a prirodan look dobio je glavnu ulogu. Pored šminke, na pistama smo imali priliku da vidimo modele sa raspuštenom, delimično razbarušenom kosom u stilu nonšalantnog francuskog stila Jane Birkin. Šiške, reklo bi se, must-have su ove sezone.

Učitati još
Zatvori