Orange is the new black: Da li je ovo nova IT boja kose?
Orange is the new black: Da li je ovo nova IT boja kose?

Orange is the new black: Da li je
ovo nova IT boja kose?

Beauty industrija svakog septembra uspostavlja nova pravila igre i neretko postavlja trendove koji će biti aktuelni narednih 365 dana. Zagasitiji tonovi su uvertira na koju smo uveliko navikli, a kada je u pitanju boja kose najčešće težimo ka nijansama kestena ili pak bordo tonovima. Ipak, letnja sezona donela nam je svojevrsnu Barbie maniju i ekspanziju pink boje, kao i pokušaje rekreiranja savršene plave nijanse Margot Robbie, te je prelazak na one tamnije umnogome otežan. Bilo kako bilo, beauty entuzijasti su se vrlo brzo snašli i formirali novi jesenji trend. Boju bundeve smo već sačuvali za sledeći manikir, a sada smo detektovali još jedan talas – orange is the new black, a pumpkin spice hair je nova atrakcija.

Pumpkin spice hair je nova IT boja kose

Sigurno ste već čuli za mantru da jesen ne počinje 23. septembra, već onog trenutka kada se u Starbucks restoranima pojavi omiljeni Pumpkin spice latte. Nešto slično tome, beauty entuzijasti su odlučili da ove godine sezonu započnu upravu bojom bundeve koja je bespogovorno postala IT nijansa kako manikira, tako i kose. Još ukoliko se upustite u avanturu skraćivanja kose i zaigrate za tim bob hairstyle, ovaj look će biti apsolutni pogodak.

Girls gone wild red

Boja kose koja dominira paralelno sa pumpkin spice hair trendom jeste zagasita crvena nijansa koju furaju i Kendall Jenner i Emily Ratajkowski. Kako je crvena definitivno boja sezone, ne čudi nas da su se upravo poznate dame odlučile na ovako radikalne promene izgleda. Verujemo i da je opsednutost strawberry look-om dodatno podgrejala već uzavrelu atmosferu na svetskoj beauty sceni.

Don’t try this at home

Veoma je bitno da ne pokušavate da postignete pumpkin spice hair efekat kod kuće, već da sačuvate ovaj tekst i pokažete vašem frizeru primere devojaka koje su uspele da postignu ovaj look.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori