Skincare brend Jeumont čini negu kože lica utoliko više inovativnom i zabavnom
Skincare brend Jeumont čini negu kože lica utoliko više inovativnom i zabavnom

Skincare brend Jeumont čini negu kože lica utoliko više inovativnom i zabavnom

Nedavno smo razgovarali o značaju korišćenja maski ispod očiju i o tome zašto ih je bitno uvrstiti u našu rutinu nege lica. Međutim, ako do sada nismo uspeli da vas ubedimo, ili ako jednostavno niste fanovi jednokratnih maski za ispod očiju, predstavljamo vam brend koji svojom intovativnošću i kreativnim proizvodima možda baš uspe da vas privoli na našu stranu – Jeumont Skincare.

Šta Jeumont Skincare razlikuje od ostalih brendova?

Osnivačice brenda Kelli i Brittni objašnjavaju kako su stvorile Jeumont sa namerom da kreiraju minimalističke proizvode za negu kože koji podižu našu rutinu nege na viši nivo. Prvenstveno im je cilj bio da stvore održivi skincare brend, koji je u isto vreme zabavan i smanjuje štetni uticaj na našu planetu, ali kako? Ovde nisu u pitanju jednokratne maske koje dođu natopljene u proizvodu, koje jednom kada upotrebite više nemate koristi od njih. Njihove So Eye-ronic maske za ispod očiju sami kombinujete sa vašim omiljenim serumom ili kremom, i služe da vaša koža bolje upije sam proizvod.

Sooo Eye-ronic

Jeumont maske dolaze u četiri različita natpisa kako biste adekvatno odredili vaše raspoloženje u bilo kom trenutku. Izaberite između Slow Down, Iced Matcha, Fuck Off i Selfie Care, i jasno dajte do znanja kakav je mood u pitanju jednim brzinskim selfijem, ili dva.

Sve što je potrebno jeste da uparite maske sa bilo kojim serumom ili kremom koji najbolje odgovara potrebama za vašu kožu. Nanesite proizvod po izboru na predeo ispod očiju, i preko stavite vašu So Eye-ronic masku koju ćete držati nekih 15ak minuta. Medicinski silikon omogućava maksimalnu apsorpciju kako biste na najbolji način iskoristili svoje proizvode za negu kože.

Najbolje od svega? Nije slučajno da je natpis na jednoj maski u paru uvek odštampan unazad, odnosno, čitljiv samo u ogledalu ili na fotografiji koja obrne sliku. Na taj način postarali su se da svaki naš skincare momenat bude ujedno i dobra Instagram ili BeReal fotografija, good thinking.

Gde ih možemo poručiti?

Ove preslatke maske možete pronaći na Jeumont Instagram profilu kao i na njihovom zvaničnom sajtu.

Foto: Instagram, Jeumont Skincare

Učitati još
Zatvori