Najprepoznatljivije tetovaže poznatih ličnosti koje će zauvek ostati upamćene
Najprepoznatljivije tetovaže poznatih ličnosti koje će zauvek ostati upamćene

Najprepoznatljivije tetovaže poznatih ličnosti koje će zauvek ostati upamćene

Mnoge poznate ličnosti izgradile su svoj imidž i postale prepoznatljive upravo zahaljujući svom body ink-u. Neke tetovaže obeležile su karijere neke od naših omiljenih zvezda, čak iako su one možda samo obeležje jednog trenutka u njihovim životima. Mi smo vam spremili, po našem mišljenju, neke od naprepoznatljivijih celebrity tetovaža koje smo sigurni da će ostati zauvek  upamćene.

Rihanna

Ovaj spisak ne bismo mogli da počnemo ni na jedan drugi način osim sa našom omiljenom barbadoskom princezom. Preciznije, njenom tetovažom ispod grudi, s obzirom da Rihanna ima bar 25 tetovaža za koje mi znamo. Tetovaža koju je uradila 2012. godine,  predstavlja egipatsku boginju majčinstva Isis, i služi da oda počast Rihanninoj baki. Sada ne možemo da zamislimo pevačicu bez ove prepoznatljive tetovaže i definitivno je jedna od najikoničnijih tetovaža bilo koje poznate ličnosti.

Amy Whinehouse

Argumentovano jedna od možda najprepoznatljivijh tetovaža u svetu poznatih je Cynthia – pin-up devojka na ramenu Amy Whinehouse. Priča iza tetovaže podjednako je poznata. Amy je uradila tetovažu kako bi odala počast svojoj baki po ocu, po čijem je uzoru i radjen sam lik devojke. Tattoo majstor koji stoji iza ovog umetničkog dela, izjavio je kako u trenutku nije bio ni svestan da radi tetovažu koja će jednog dana biti jedna od najprepoznatljivijih ikada.

Angelina Jolie

Neizostavan deo ovog spiska, a nama možda čak i omiljeni, pripada upravo našoj jedinoj Angie. Svi smo jako dobro upoznati sa bad girl erom Angeline Jolie, kao i da je u tom trenutku bila u braku sa američkim glumcem Billy Bob Thorntonom. Njihov brak bio je, pa da kažemo, veoma zanimljiv, a kao dokaz njihove vatrene romanse dobili smo famoznu Billy Bob tetovažu na Angelininom ramenu. Nažalost, ma koliko je mi voleli, kako se brak završio tako je i tetovaža skinuta. Sada na tom mestu Angie ima geografske kordinate mesta rođenja njene dece, i što ćemo nerado priznati, mnogo slađe i sentimentalnije.

Lana Del Rey

Sledeće tetovaže možemo slobodno reći da su ključni deo imidža i kulta ličnosti koju je stvorila pevačica Lana Del Rey. Ikonične tetovaže na strani njenih dlanova koje glase Trust no one i Paradise, jedne su od najprepoznatljivijih tetovaža u muzičkoj industriji. Iako se nedavno spekulisalo od strane njenih fanova da je pevačica skinula svoje famozne tetovaže, na našu veliku sreću, ove tetovaže ostale su netaknute i ne čini nam se da će se to promeniti u skorije vreme.

 

Ariana Grande

Svi znamo o čemu se radi kada pomenemo našu omiljenu tetovažu Ariane Grande. Iako je pevačica poznata po svojim mnogobrojnim slatkim tetovažama, znate o čemu pričamo kada kažemo da nam je ova možda jedna od najdražih. U pitanju je tetovaža na dlanu koju je pevačica uradila kako bi obeležila izlazak svog singla 7 rings, a tekst tetovaže trebalo je da glasi isto. Da, kažemo trebalo. Nakon objavljivanja fotografije svoje nove tetovaže, fanovi su bili brzi u tome da je obaveste da japanski kanji koji je trebalo da znači 7 rings, zapravo znači mali bbq grill. Koliko god je nama ova greška bila beskrajno simpatična, pevačica je u međuvremenu ispravila tetovažu kako bi glasila ono što je originalno bila zamisao.

Bella Hadid

Ni naš omiljeni supermodel nije isključen iz body ink trenda. Bella Hadid viđena je sa tetovažom arapskog teksta koji znači moja ljubav ili voljena, samo nekoliko dana nakon rođenja njene nećakinje. Fanovi su od mišljenja da je tetovaža upravo posvećena ćerkici Khai rođene sestre Gigi Hadid, što mi smatramo izuzetno neodoljivim. Bilo da je to istina ili ne, definitivno je da je ovaj ink a na Bellinom ramenu jedna od naših najdražih celebrity tetovaža.

Christina Aguilera

It devojka 2000ih godina, neponovljiva Christina Aguilera, takođe je poznata po jednoj svojoj tetovaži koju krije na vratu. Famozna Xtina tetovaža, koja je omaž njenom čuvenom nadimku, jedna je od omiljenih tetovaža svakog ljubitelja y2k estetike i duha tog vremena u muzici.

Kendall Jenner

Kendall Jenner je svojeručno zaslužna za ogroman talas  tetovaža na unutrašnjoj usni kada je objavila svoju sliku takve tetovaže koja glasi meow. I privlačnost ovih tetovaža je jasna. Nije vidljiva ukoliko sami ne želimo da je pokažemo, čak mnogi tattoo artisti upozoravaju kako nije ni potpuno trajna i da je sklona tome da izbledi vremenom. Upravo zbog toga je ova tetovaža savršena prilika da budemo šaljivi sa našim odabirom teksta, baš kao i Kendall.

Kim Kardashian

Ne bismo mogli da završimo ovaj spisak najprepoznatljivih tetovaža, a da ne spomenemo nekog ko je poznat upravo po nedostatku istih. Kim Kardashian je jednom prilikom na pitanje da li ima neke tetovaže za koje ne znamo, famozno izjavila: Honey, would you put a bumper sticker on a Bentley?  Iako je to bilo davne 2009. godine, izgleda da je Kim ostala pri tome što je rekla. Jedino nam preostaje da vidimo da li će njen trenutni dečko Pete Davidson, koji je prekriven tetovažama (neke od kojih su posvećene Kim), uspeti da promeni njen stav o ovom pitanju.

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori