Fenty Beauty dopunio je svoju Match Stix Squad kolekciju novim nijansama
Fenty Beauty dopunio je svoju Match Stix Squad kolekciju novim nijansama

Fenty Beauty dopunio je svoju Match Stix
Squad kolekciju novim nijansama

Nažalost, nije u pitanju dugoočekivani album queen Riri, i možda je konačno vreme da odustanemo od toga. Prozvana „Avon lady“ od strane svojih fanova, naša omiljena Robyn Rihanna Fenty se poslednjih nekoliko godina isključivo posvetila svom kozmetičkom brendu Fenty Beauty. Od samog osnivanja brenda, Fenty Beauty uneo je novitete u svet lepote, kako kvalitetom svojih proizvoda, tako i svojom inkluzivnošću. Neumorno izbacuju nove proizvode i kolekcije, a najskorije izbacili su potpuno nove nijanse u svojoj famoznoj Match Stix Skinstick Squad kolekciji.

U pitanju je kolekcija koja podrazumeva tri linije proizvoda – olovke za korigovanje boje tena, olovke za konturisanje i shimmer olovke za hajlajt lica.

Šta nam je spremio Fenty Beauty ovaj put?

Svaki novi proizvod iznova nas obraduje, jer znamo da Fenty Beauty za nas uvek spremi samo najbolje. Ono po čemu su poznati  upravo je široki spektar nijansi svojih proizvoda. Veliki akcenat stavljaju na inkluzivnost i na to da niko ne bude zaboravljen. U ponudi uvek imaju sve potrebne nijanse kako bi svako mogao da nađe ono što njemu odgovara.

Ovaj put proširili su svoju MatchStix Skinstick Squad liniju sa potpuno novim nijansama koje odgovaraju svim bojama kože. Pogledajte kako izgledaju najnovije nijanse iz sve tri kolekcije, a sve ove poizvode možete naći u vašoj najbližoj Sephori!

MATCH STIX CORRECTING SKINSTICK

Peach
Rose Quartz
Pumpkin

MATCH STIX CONTOUR SKINSTICK

Soft Amber
Amber Suede
Suedish

MATCH STIX SHIMMER SKINSTICK

Crownd
I Scream
Truffle Spark

Foto: Fenty Beauty

Učitati još
Zatvori