Beauty trick: Konturisanje lica penom za samopotamnjivanje
Beauty trick: Konturisanje lica penom za samopotamnjivanje

Beauty trick: Konturisanje lica
penom za samopotamnjivanje

Kako bismo svoju beauty rutinu maksimalno pojednostavili, potrebno je unapred preduzeti neke dodatne korake koji će nam zatim znatno olakšati svakodnevnicu. U prevodu, ukoliko na neke stvari mislimo ranije, kasnije nećemo morati. Stoga, u današnjoj ediciji beauty trick rubrike, donosimo najbolji savet kako da preskočite korak konturisanja u vašoj svakodnevnoj make-up ruitini, tako što ćete konturisanje lica već prethodno obaviti penom za samopotamnjivanje.

@anastaziadupee

Šta ovaj trik nastoji da postigne?

Konturisanje penom za samopotamnjivanje zapravo podržava filozofiju da ukoliko unapred uložimo malo više truda,  olakšavamo sebi zadatak za kasnije. Odnosno, kako biste preskočili konturisanje kremastim ili proizvodima u prahu, prethodno nanete konture penom za samopotamnjivanje će vam pomoći da danima nakon toga izbegnete ceo korka u procesu šminkanja. Štaviše, zahvaljujući tome što ćete se buditi prirodno „preplanuli“ sa izdefinisanim crtama lica, nećete se iznenaditi ako se odlučite da tog dana preskočite šminku u potpunosti.

How to: Konturisanje penom za samopotamnjivanje

Dakle, sve što vam je potrebno za ovaj trik jeste pena za samopotamnjivanje i četkica za šminku. Nakon toga, jednostavno četkicom nanesite penu za samopotamnjivanje na delove lica gde biste inače konturisali šminkom – ispod jagodica, čelo, ispod vrata, nos… Zatim, jednostavno pratite uputstva vaše pene za samopotamnjivanje, i ostavite je na licu koliko je naznačeno, nakon čega ćete je isprati, a rezultat je savršeno konturisano i preplanulo lice.

U nastavku pogledajte na koji način profesionalna šminkerka India Excell prikazuje ceo proces.

Korišćeno u videu

St. Tropez Self-Tan Luxe Whipped Crème Mousse

Foto: Instagram, Sephora

Učitati još
Zatvori