Sydney Sweeney odabrala je classy beauty look za FF u Veneciji
Sydney Sweeney odabrala je classy beauty look za FF u Veneciji

Sydney Sweeney odabrala je classy
beauty look za FF u Veneciji

Već smo pisali o modnim i beauty saradnjama koje glumica Sydney Sweeney ima ugovorene do kraja godine: Miu Miu, Tory Burch i Armani Beauty.

Sinoc se Sydney pojavila na Filmskom festivalu u Veneciji, na promociji filma Bones and All. Nosila je Armani haljinu, a za njenu šminku i frizuru pobrinuo se Armani Beauty tim. Moramo da priznamo da je sjajno iznela ovaj classy timeless look, i da je izgledala kao prava filmska diva. Što se mašne na glavi kao aksesoara tiče, svidja nam se channelling Brigitte Bardot momenat.

Sydney classic beauty look
@sydneysweeney
@sydneysweeney

Sydney Sweeney  trenutno je jedna najtraženijih glumica, sa čak dve Emmy nominacije. Jedna je za seriju White Lotus (čiji nam nastavak stiže uskoro, ali bez Sydney), a druga je za Euphoriu. Njena saradnja sa brendom Armani Beauty počela je na Met Gali, kada joj je njena šminkerka radila make up isključivo sa njihovim proizvodima.

Kasnije je glumica na svom instagram profilu promovisala parfem My Way, da bi se saradnja nastavila i na Filmskom festivalu u Veneciji. Sydney je napisala da je FF u Veneciji bio na njenoj bucket listi, i da je ta stavka od sinoć prekrižena. Verujemo da je baš ovakav timeless look zamišljala za tu priliku, te da će ove slike jednom pokazati unucima. Osim nje, još neke kolege iz filma Bones and All nosile su Armani kreacije, a fotografije možete videti u nastavku.

Nadamo se da će Sydney postati zvanično zaštitno lice Armani Beuaty brenda, i da nas ove jeseni čeka neka velika kampanja kao iznenadjenje. Do tada, uživajte u njenim slikama sa red carpet-a.

Classy Beauty look
@sydneysweeney
@sydneysweeney

Armani Clique

Nicholas Coult
Camila Mendes
Chase Stokes
Maude Apatow
Barbara Palvin & Dylan Sprouse
Amy Jackson

Foto: Profimedia; Instagram; @justjared

Učitati još
Zatvori