Saznali smo kako izgleda trening rutina Taylor Swift – and it’s not for the weak
Saznali smo kako izgleda trening rutina Taylor Swift – and it’s not for the weak

Saznali smo kako izgleda trening rutina Taylor Swift – and it’s not for the weak

Taylor Swift jedna je od onih poznatih dama o kojima uvek možemo da pišemo. Razlog za to svakako je činjenica da Taylor stalno nešto radi. Bilo da snima novi album, najavljuje turneju ili film, ili je pak viđena sa jednako popularnim momkom, Taylor je predmet mnogih vesti. Ova pevačica svakako ima bogat raspored – za koji je potrebno da bude u odličnoj fizičkoj formi. Saznali smo upravo koji je omiljeni trening Taylor Swift – ready for it?

trening taylor swift
Taylor Swift / profimedia

Dogpound

Kirk Myers je čuveni trener (još čuvenije) teretane Dogpound koja lokacije ima u Njujorku i Los Anđelesu. Ova teretana je svojevremeno bila poznata kao it lokacija za pripreme Victoria’s Secret manekenki za godišnju reviju. Ipak, iako se kompanija Victoria’s Secret oprostila od tradicije održavanja Fashion Show-a, njegove manekenke od treninga nisu. Tako i danas možemo sresti Adrianu Limu kako vredno trenira u Dogpoundu – pratiti Instagram profil ove teretane definitivno nosi veliku dozu motivacije. Kirk Myers trenira i sa brojnim drugim ličnostima, kao što su Kaia Gerber i Justin Bieber.

Upravo je Kirk nedavno podelio workout rutinu jedne od njegovih najpoznatijih klijentkinja – Taylor Swift. Beware – upozorio je da je za istu potrebna odlična kondicija.

Train like Taylor Swift

Nedavno smo istražili kako to trenira Dakota Johnson. Poput nje, Taylor Swift u svoje treninge ulazi sa mindsetom profesionalnog sportiste. Kada nije na turneji, Taylor je u teretani šest dana nedeljno, ponekad i do dva sata dnevno. Njen fokus je uglavnom na jačanju stomačnih i leđnih mišića, što je ključno za nju zbog pevanja i plesanja. Ipak, vežbe jačanja nisu jedino čemu je posvećena – Taylor ih kombinuje sa kardio vežbama radi optimalnih rezultata, a njen favorit je trčanje na traci. Njen trener, Kirk, često ističe i važnost pravilnog disanja, za koje smatra da doprinosi brzim i kvalitetnim rezultatima.

Tokom turneje, Taylor ne zanemaruje teretanu u potpunosti. Tada vežba otprilike dva dana u nedelji i radi na održavanju stečene kondicije kroz vežbe za mobilnost i ravnotežu. Taylor je ljubiteljka i pilates-type vežbi, koje su dodatno izazovne zbog korišćenja mini tegova na rukama i nogama. To su vežbe poput donkeyside kicksa i arm raise vežbi. Na sve ovo, naravno, Taylor je i u plesnom studiju gde pamti (brojne) koreografije – koje su zasigurno još jedan odličan vid kardija. Motivated enough? Znamo da mi jesmo.

trening taylor swift
Taylor Swift / profimedia

Foto: Profimedia / Instagram (@kirkmyersfitness / @taylor.swift.updates.13)

Učitati još
Zatvori