Fitness secrets: Kako trenira Jennifer Lopez?
Fitness secrets: Kako trenira Jennifer Lopez?

Fitness secrets: Kako trenira
Jennifer Lopez?

Iako kruže glasine da se Jennifer Lopez i Ben Affleck razvode, J.Lo ne dopušta da je to ometne. Tako, pored promovisanja filma Atlas i uzbudljive Met Gale, ova glumica i pevačica ostaje verna svojoj fitnes rutini koja joj pomaže da se spremi za najavljenu svetsku turneju.

Poznato je da Jennifer ima rigorozan režim kada su ishrana i treninzi u pitanju. Iako u julu puni 55 godina, to ne znači da usporava – naprotiv. J.Lo trenira kao nikada pre. Saznali smo tajne koje stoje iza njenog fit izgleda.

Abs & arms

Jennifer Lopez je na treninzima mahom posvećena jačanju ruku i trbušnjaka. Kao što znamo, snaga trbušnih mišića je od ključne važnosti kada je izdržljivost na scenskim nastupima u pitanju. Takođe, bitna je i za leđne mišiće i pravilno držanje.

Upravo zbog toga, Jennifer Lopez, koja je poznata i po energičnim, višesatnim nastupima, mahom fokus drži upravo na vežbama za trbušnjake.

Tegovi su esencija treninga Jennifer Lopez. Pomoću njih, i kada radi vežbe za ruke, učestvuju i trbušni mišići. Fokus je na velikom broju ponavljanja, te ukoliko radi set od tri vežbe, ima minimum 50 ponavljanja istih.

Stay active

Jennifer trenira tri puta nedeljno. Pored vežbi za ruke i trbušnjake, Jennifer radi i na jačanju nogu. Tako su vežbe poput iskoraka i čučnjeva uvek na njenom fitnes rasporedu.

Što se kardija tiče, pored plesa i zahtevnih koreografija, Jennifer praktikuje i pole dancing. Pole dancing, odnosno trening baziran na akrobatici na vertikalnoj šipci, je odličan način za održavanje forme. Budući da u održavanju balansa na šipci učestvuju svi mišići, pole dancing je veoma zahtevna kombinacija kardija i treninga jačanja.

Beauty sleep

Intenzivni treninzi Jennifer Lopez podrazumevaju i kvalitetan odmor i san. Esencijalan za regenerisanje tela i mišića, san je potcenjen saveznik fit izgleda. Ipak, J.Lo je svesna njegovog značaja.

Idealno, svako veče će odspavati između osam i deset sati – ali osam sati sna je minimum koji Jennifer ne žrtvuje. Kako kaže, bez kvalitetnog odmora, njeno emotivno, koliko i fizičko stanje ispašta. Aktivnost i san – i J.Lo uspešno prolazi kroz svoj busy raspored.

Foto: Instagram (@jlo)

Učitati još
Zatvori