Journal finds: Najbolji drogerijski bronzeri
Journal finds: Najbolji drogerijski bronzeri

Journal finds: Najbolji
drogerijski bronzeri

Sa prvim sunčevim zracima i obećanjem toplijeg vremena koje postaje sve jasnije, sklanjamo svoju zimsku ličnosti po strani i vadimo iz ormara naš spring/summer alter ego još jedne sezone. U modnom smislu, monohromatske izglede koje smo furali cele zime privodimo kraju, i eksperimentišemo sa prolećnim modnim trendovima poput reversed denimakomadima na jedno rame. Međutim, u beauty pogledu ovo znači samo jedno – lažiramo sunkissed izgled bez nužnog izlaska na sunce. Kako su bronzeri večiti saveznici na ovom zadatku, popisujemo naše večite drogerijske odabire.

Sunkissed (without the sun)

Ma koliko nam prijalo celodnevno upijanje sunčevih zraka, odavno smo svesni štetnih posledica koje UVA i UVB zraci imaju po nas i našu kožu. Iako je redovno korišćenje SPF zaštite najbolji način da svedemo posledice na minimum, ipak pribegavamo bronzerima za taj “lažirani” healthy skin glow.

Kao što to važi i za ostale make-up proizvode, bronzeri ne moraju biti skupi da bi bili dobri u svom poslu. Štaviše, određeni drogerijski bronzeri nalaze se u istom rangu performansi, ako ne i boljem, kao i oni najskuplji high end bronzeri. Sve što je potrebno jeste da imate istrenirano oko kada je odlazak u drogeriju u pitanju i da znate šta tražite. U vašem slučaju, tu mi uskačemo.

U nastavku pogledajte koji su se drogerijski bronzeri pronašli na našoj Journal approved listi.

Journal finds – Drogerijski bronzeri

physicians formula MURUMURU Butter Deep bronzer
The Balm Bronzilla Bronzer bronzer
catrice Sun Glow matt bronzer
wet n wild Coloricon bronzer
LLUMS Bronzer Cosmetics Mattifying

Foto: Instagram, Lilly Drogerie, DM

Učitati još
Zatvori