Danijela Dimitrovska: Top pet beauty favorita
Danijela Dimitrovska: Top pet beauty favorita

Danijela Dimitrovska: Top pet
beauty favorita

Kada govorimo o nezi, uvek se rado vodimo mišljenjem stručnjaka. Ipak, ukoliko postoji još neko kome možemo gotovo apsolutno verovati na reč onda su to supermodeli. Razlog? Česta putovanja, izloženost različitim vremenskim uslovima, dinamičan i užurban način života, priprema kože i lica za čak nekoliko revija u toku jednog dana, ali i rad sa najvećim svetskim modnim i beauty imenima. Za sve to potrebno je znatno više poznavanja i usavršavanja rutine nege. Vođeni time, ovoga puta, beauty preporuke prepuštamo upravo supermodelu Danijeli Dimitrovskoj.

 

Beauty intro

Tokom svoje manekenske karijere, koja je trajala skoro dve pune decenije, shvatila je koliko je nega zapravo važna. „Znala sam da radim i do petnaest revija dnevno, što je značilo petnaest promena šminke, frizure. A to, verujte, zna i te kako da se odrazi na kvalitet kože i kose. Uvek sam se vodila onim less is more i radije sam birala da koristim manje, ali  pažljivo odabrane proizvode koji odgovaraju mojoj koži“.

#1 Lancome Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream

Kad pričamo o skincare-u, nešto čime se opsednuta u poslednjih godina jesu proizvodi iz anti-age linija. Pored hidratne kreme, ovo je nešto što se uvek nalazi u mom neseseru. Mislim da sam probala otprilike svaki anti-age proizvod na tržištu, a poslednja dva meseca koristim Lancome kremu iz Rénergie linije i uz rizik da zvučim apsolutno neskromno, mislim da mi koža nikad nije izgledala zdravije i svežije.

Lancome Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream
Lancome Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream

#2 Kiehl’s Ultra Facial Cream

Proizvod koji ja mislim da i ptice na grani znaju da koristim. Obzirom da imam osetljivu kožu, sklonu iritacijama, jako mi je važno da je ona hidridana i nahranjena. Ovu kremu koristim jako dugo, čini mi se da sam prvu kupila još dok sam živela u Americi, jedno vreme sam eksperimentisala sa različitim brendovima, ali se uvek na kraju vratim ovome.

Kiehl’s Ultra Facial cream
Kiehl’s Ultra Facial cream

#3 Armani Luminous Silk Foundation

Apsolutni favorit kada su puderi u pitanju. Lagan, prozračan, daje koži potpuno prirodan blistavi sjaj, što ja obožavam. Ne opterećuje mi lice i uvek je moj go-to puder kada želim da postignem taj “no make-up make-up”. Ocena 10/10

Armani Luminous Silk Foundation
Armani Luminous Silk Foundation

#4 Aura Star Gloss

Kad smo kod make-upa, ne mogu a da ne spomenem barem jedan sjaj za usne. Aura Star Gloss u nijansi 10 je proizvod koji uvek imam u torbi. Nekad ga koristim u kombinaciji sa ružem i olovkom za usne. A veoma često stavim i samo njega. Jako lepo svetluca i savršeno upotpunjuje svaki glowy look. Bonus poeni za cenu, mislim da je proizvod koji se stvarno uklapa u svačiji budžet.

Aura Star Gloss
Aura Star Gloss

#5 Curaprox Hydrosonic Pro

Svako ko me poznaje zna koliko su mi higijena zuba i zdrav i blistav osmeh važni. Nije baš beauty proizvod, ali je nešto što ne mogu da nahvalim dovoljno i potpuni game-changer kada je moja rutina u pitanju. Generalno sam fan električnih četkica, ali ova je definitivno moja omiljena.

Curaprox Hydrosonic Pro
Curaprox Hydrosonic Pro
Učitati još
Zatvori