Berry Lips: Smeo izbor karmina koji biramo ove jeseni
Berry Lips: Smeo izbor karmina koji biramo ove jeseni

Berry Lips: Smeo izbor karmina
koji biramo ove jeseni

Make-up entuzijasti i eskperimentalne duše – ove jeseni idemo smelo. Predlažemo da na kratak period ostavite vaše nude karmine po strani, i isprobate izgled usana koji će upotpuniti vaš jesenji izgled. Berry lips je trenutno izuzetno popularan izbor karmina na društvenim mrežama, a sebi smo dali za zadatak da pronađemo najbolji način da iznesemo ovaj izgled, kao i proizvode koji će nam pomoći u tome.

@nikki_makeup
@davidrazzano

Berry lips? For fall? Groundbreakind

Daleko od toga da su tamniji karmini neko novo otkriće za jesen i hladnija vremena. Što bi Meryl Streep u filmu The Devil Wears Prada rekla: „Florals? For spring? Groundbreaking“, a berry lips su upravo ekvivalent ovog čuvenog citata, samo za jesen.

Kao što i samo ime kaže, berry lips podrazumeva karmine koji podsećaju bojom na bobičasto voće, nijanse trule višnje ili šljive. Iako neke od nas ovaj izgled usana prilično izvlači iz zone komfora, možete ovaj look učiniti naglašeniji ili svedeniji, shodno sa vašim željama. Bogata crveno/ljubičasta nijansa sa precizno iscrtanim linijama usana biće savršen izgled za one hrabrije, dok je za „novajlije“ smelijih karmina, dovoljan je sjaj u ovoj boji ili karmin koji ćete nakon toga blago razmazati, kako biste ublažili celokupan izgled.

Izaberite vašu nijansu

Za razliku od bezbroj nude karmina koji se (najverovatnije) nalaze u vašim make-up kolekcijama, karmini tamnijih crvenih ili čak ljubičastih nijansi, teže je naći u našim neseserima. Međutim, ako je ikad postojao idealan trenutak da se oprobate u nošenju smelog karmina, neka to bude sada.

Malo smo istraživali po društvenim mrežama, i izdvojili proizvode koji su favoriti mnogih pristalica ovog trenda.

Journal finds – Berry lips 

Loreal colour riche satin lipstick - divine wine
Fenty Beauty by Rihanna Poutsicle Hydrating Lip Stain - berry banger
Rare Beauty by Selena Gomez Kind Words Matte Lipstick - bold
Rare Beauty by Selena Gomez Stay Vulnerable Glossy Lip Balm - nearly berry
Fenty Beauty by Rihanna Gloss Bomb Cream Color Drip Lip Cream - fruit snackz
Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick - M.I.KISS

Foto. Instagram, Tiktok, Sephora, Mac Cosmetics, Loreal Paris

Učitati još
Zatvori