Movie lips: Šta su i kako postići izgled filmskih usana?
Movie lips: Šta su i kako postići izgled filmskih usana?

Movie lips: Šta su i kako postići
izgled filmskih usana?

Odmah prelazimo na stvar, šta su sada movie lips? Glad you asked! Nedavno je Beauty TikTok kreatorka Kat James, napravila video o onome što ona naziva movie lips, odnosno, ,,filmskim usnama“. Reč je o izgledu usana koje najčešće možemo da vidimo u filmovima, odakle i potiče ime ovog trenda, gde usne uvek izgledaju savršeno – nesavršeno naglašene, rumene i mekane. Stvorite sliku u glavi prokrvljenih usana koje ostavljaju ljudima pitanje u glavi kog misterioznog slatkiša je upravo poljubila?

Sigurni smo da ste i do sada pokušali da rekreirate ovaj izgled, mada problem na koji mi najčešće nailazimo, jeste da nikad ne uspemo da dobijemo taj prirodni our lips but better izlged. I to sa dobrim razlogom. Ovaj izgled usana u filmovima, ma koliko delovao jednostavno, najčešće je rezultat nekoliko korišćenih proizvoda. Stoga, danas vam donosimo kako uspešno da postignete izgled ,,filmskih usana“ kod kuće, uz samo jedan karmin i nekoliko sekundi.

movie lips
@prideandprejudice.2005

How to: Movie lips 

Postići izgled „filmskih usana“ zahteva samo nekoliko trikova koje moramo da savladamo. Prvo, i najvažnije, jeste kako izabrati boju karmina koja će na našim ustima izgledati kao naša boja, samo bolja. Što znači, ne postoji one size fits all kad je u pitanju odabir nijanse, već moramo da izaberemo onu koja nama najviše odgovara. Želimo da postignemo onaj savršeni pouty izgled, upravo poljubljenih usana, dakle razmišljajte u smeru crvenih i nijansama boje mesa. Naravno, onih koji će se stopiti u našu prirodnu boju usana .

Next up: the technique

Polako, spustite vašu olovku za usta, znamo da ste je pripremili. Međutim, kod ovog izgleda nema nikakvih oštrih linija i iscrtanih ivica. Postići ovaj izgled zahteva samo jednu stvar – tap, tap, tap. Neuredno natapkajte karmin po izboru, a zatim prstima opet rastapkajte boju dok ne dobijete izgled prokrvljenih, nagriženih usna.

@00supremacy
movie lips
@sinemadefterleri

Journal predlozi

U originalnom TikTok videu, Kat James daje njen predlog savršenog karmina za postizanje movie lips izgleda – Saie Beauty Lip Blur u boji Classic. Kako bismo vam olakšali potragu za savršenom nijansom, pokušali smo da pronađemo još neke alternative kako bismo i mi mogli da imamo filmski spremne usne.

Movie lips
Saie beauty Lip Blur - Classic
Colourpop Lippie Stix - fly-fi
Colourpop Lippie Stix - Topanga
Wet n Wild PERFECT POUT LIP COLOR - bare your soul
Wet n Wild SILK FINISH LIPSTICK - dark wine

Foto: Saie Beauty, Colourpop Cosmeticss, Wet n Wild

Učitati još
Zatvori