Beauty trick: Kako osigurati postojanost karmina tokom celog dana
Beauty trick: Kako osigurati postojanost karmina tokom celog dana

Beauty trick: Kako osigurati postojanost
karmina tokom celog dana

Već znate postupak, kada uočimo neki beauty trick, dodamo ga na našu pozamašnu listu malih trikova i saveta koje delimo sa vama, koji nam malo, po malo, olakšavaju svakodnevnu beauty rutinu. Od prirodnog suvog šampona za one koji imaju problem masne kose, do make-up saveta poput nesvakidašnje metode stavljanja ajlajnera i produžavanja dugotrajnosti  crvenog karmina.

Danas nastavljamo putem lip hack-ova , i donosimo trik koji će osigurati postojanost bilo kog karmina tokom celog dana, ili još bolje, kroz ceo večernji izlazak.

Kako do karmina koji će trajati ceo dan?

Ovaj make-up trick je još jednostavniji od onog koji se odnosio na crveni karmin, i zahteva samo jedan proizvod koji skoro pa sigurno imate u svom neseseru – setting powder, odnosno, puder u prahu. Bilo da je onaj u boji kože ili onaj bez pigmenta, postići će isti efekat.

Dakle, sve što je potrebno da uradite jeste da kada završite celu make-up rutinu i kada vam preostanu samo usta, stavite dodatan sloj pudera u prahu na ivice usana. Zatim, olovkom za usta iscrtajte usta, a onda najbitniji deo – ponovo predjite ivice puderom u prahu. Na taj način, osigurali ste da vam se olovka za usta neće pomerati, ergo, ni karmin. Za kraj samo nanesite karmin po izboru i uživajte u vašem danu, ili izlasku, bez razmišljanja.

Pogledajte na koji način TikTok beauty influenserke koriste ovaj trik, i sledeći put kad uzmete četkicu za šminku u ruke isprobajte ga i sami.

Predlog proizvoda

catrice ALL MATT PLUS SHINE CONTROL POWDER
essence all about matt! fixing compact powder
wet n wild PHOTO FOCUS LOOSE SETTING POWDER

Foto: Instagram, Catrice, Wet n Wild, essence

Učitati još
Zatvori