Beauty noviteti za usne o kojima se najviše priča
Beauty noviteti za usne o kojima se najviše priča

Beauty noviteti za usne o kojima
se najviše priča

Svima nam je poznata ekspanzija beauty industrije u poslednjih 5 godina i celebrity/make up artist brendova koji imaju ogroman vizibilitet. Mnogi od njih nam zaista serviraju kvalitetne proizvode, a Rihanna je kroz Fenty Beauty bila pionir u lansiranju čak 50 nijansi tečne podloge i time stavila akcenat na inkluzivitet.

Danas vam predstavljamo buzz worthy novitete koji nam ovih dana iskaču na explore stranicama.

ISAMAYA BEAUTY Lips

Već smo pisali o ovoj nekonvencionalnoj beauty umetnici, a Isamaya Ffrench nam je ovaj put priredila zaista senzacionalan proizvod (i pakovanje). Njen brend Isamaya Beauty prati njenu estetiku, tako su nam ovaj put predstavljena dva proizvoda iz kolekcije LIPS – Water Balm i Color Infusion Lipstick.

Ono na što su korisnici interneta zapravo odreagovali jeste pakovanje u obliku muškog polnog organa, a Isamaya kroz ovaj vid promocije slavi inovativnost, zavodljivost i neki vid oslobodjenja. Ton same kampanje podseća na provokaciju koju su negovali Tom Ford oglasi za Gucci, aludirajući na seks.

Ova proizvoda koštaju 95$, i oba su (naravno) sold out.

noviteti

FENTY BEAUTY Plush Puddin’ Lip Mask

Ovaj proizvod je svetlost dana ugledao još u decembru, ali je postao viralan kada ga je Rihanna nedavno okačila na svoj Instagram profil pa ćemo ga uvrstiti u sekciju – noviteti. Intezivna maska za usne dolazi u praktičnom mini pakovanju, a recenzije nam oktrivaju da u roku od 7 dana usne postaju vidno mekše i hidriranije.

Ova maska za usne sadrži vitamin E i hranljive sastojke nara, a cena joj je 22$. Kako i sama Rihanna kaže – više nemate izgovor za ispucale usne!

noviteti

Foto: Fenty Beuaty; Isamaya Beauty; Instagram

Učitati još
Zatvori